Bookmarks

    Σε έναν συναρπαστικό και καταπληκτικό τελικό που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (18/9) στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» και κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα,  η ομάδα των Εργαζομένων στην Καβάλα Oil επικράτησε τον Γυμναστών με 52-51 και τερμάτισε στη 1η θέση του Εργασιακού πρωταθλήματος.

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα των Εργαζομένων στην Καβάλα Oil στέφθηκε πρωταθλήτρια στο 2ο εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ του Δήμου Καβάλας, κερδίζοντας στον μεγάλο τελικό τους Γυμναστές με 52-51! Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και κρίθηκε στις λεπτομέρειες, στην κυριολεξία, στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης. Η αλήθεια πάντως είναι ότι με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα ξεκίνησε το μεγάλο πανηγύρι των φίλων της Καβάλα Oil που έκαναν αισθητή την παρουσία τους στις κερκίδες φωνάζοντας «νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές».

    Δεκάλεπτα – Συνθέσεις

    Τα δεκάλεπτα: 13-12, 33-27, 43-38 και 52-51.

    Η Καβάλα Oil αγωνίστηκε με τους: Ζαρζαβατσίδη, Θαγγόπουλο, Καρασακαλίδη, Λεωνίδη, Πενταζίδη, Αγγελίδη, Φωτιάδη, Ανθημιάδη, Χατζηβασιλειάδη, Αρβανίτη και Σοφιανόπουλο, ενώ μαζί τους ήταν και οι τραυματισμένοι Ακατζηλιώτης, Βικίδης και Σταμάτης. Προπονητής ο Φώτης Σαχαρίδης.

    Οι Γυμναστές αγωνίστηκαν με τους: Μαγιάνη, Καμπουρίδη, Αρβανιτίδη, Σχοινάκη, Στεφανίδη, Παπαδόπουλο, Χατζηαβραάμ, Δημητριάδη, Αϊβαζίδη, Μόμτσο, Τσίρτση, Λογοθέτη και Μαρκιανό. Προπονητής ο Θέμης Κουντουράς.

    Με 5 παίκτες οι Πυροσβέστες

    κατέκτησαν την 3η θέση

    Στον μικρό τελικό που προηγήθηκε του μεγάλου τελικού, στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» οι Πυροσβέστες επικράτησαν των Μηχανικών με 75-45 και κατέκτησαν την 3η θέση στην γενική κατάταξη του Εργασιακού πρωταθλήματος που με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε Παρά το γεγονός ότι παρουσιάστηκαν με μόλις 5 παίκτες (λίγο πριν από το τέλος εμφανίστηκε και ο Σοφοκλέους, που την προηγούμενη ημέρα πήρε ακόμα ένα παγκόσμιο τίτλο στο Kick – Boxing στο ίδιο γήπεδο) ήταν πολύ καλύτεροι και κυρίως πιο εύστοχοι και πήραν άνετα και δίκαια τη νίκη. Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν 15-19, 24-38, 31-55 και 45-75.

    Οι Πυροσβέστες αγωνίστηκαν με τους: Αγγελίδη, Πουλαρινό, Βαρώνα, Γκαρανάτσιο, Γκαβανά και Σοφοκλέους. Προπονητής ο Παναγιώτης Αγγελίδης.

    Οι Μηχανικοί αγωνίστηκαν με τους: Ασημή, Μιχαηλίδη, Βαρώνα, Τσιπουρίδη, Σφούνη, Βαρδάκα, Σαρόγλου, Βλάχο, Παπουτσή, Τζεβελέκη, Δεδουλάρη, Φραγγίδη και Παπαδόπουλο. Προπονητής ο Χαράλαμπος Δαμιανίδης.

    Οι πρώτοι σκόρερ της

    κανονικής περιόδου

    Αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι στο τέλος του μεγάλου τελικού αγώνα βραβεύτηκαν και οι 3 πρώτοι σκόρερ της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος που ήταν οι εξής:

    Θωμάς Φουρτούνας (Επιμελητήριο & Εμπ. Σύλλογος) 236 πόντοι

    Δημήτρης Σωτηριάδης (Λευκοσιδηρουργία Καβάλας) 199 πόντοι

    Σταύρος Παντέρμαλης (Δικηγόροι) 185 πόντοι.

    Comments are closed.