Bookmarks

    Δελτίο τύπου εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει πως έγινε αποδεκτή από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης η πρόταση για την ανάληψη της διοργάνωσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων (Β’φάση). Οι αγώνες της προημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν από τις 15 ως τις 18 Ιουνίου ενώ να σημειώθεί ότι στο σχετικό δελτίο τύπου το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Καβάλα ευχαριστεί το Δήμο Καβάλας για την αμέριστη βοήθεια και στήριξη του.

    Το δελτίο τύπου

    Αναλυτικά στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Καβάλα, αναφέρει τα εξής:

    -“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει πως έγινε αποδεκτή από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης η πρόταση για την ανάληψη της διοργάνωσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων (Β’φάση). Χάρη στην για ακόμα μια φορά αμέριστη βοήθεια και στήριξη του Δήμου Καβάλας και της Δημωφέλεια αλλά και το προσωπικό ενδιαφέρον της δημάρχου κ. Τσανάκα και του αντιδημάρχου Αθλητισμού & Παιδείας κ. Φιλόσογλου, η οργανωτική επιτροπή της ομοσπονδίας επέλεξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την πόλη μας!


    Οι αγώνες της προημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν από τις 15 ως τις 18 Ιουνίου, με τον όμιλο μας να αποτελείται από τις παρακάτω ομάδες:
    A.O.Kαβάλα, Άρης, δευτεραθλητής ΕΣΠΕΚΕΛ, ΑΣ Μακεδόνες ενώ ο Β’ όμιλος από τις ομάδες : πρωταθλητής ΕΣΠΕΚΕΛ, Ελπίδα, Μέγας Αλέξανδρος, Ηρακλής Ιωαννίνων.

    Καλούμε όλο τον κόσμο να συμπαρασταθεί στην ομάδα μας και να παραβρεθεί στους αγώνες που θα είναι μια γιορτή του αθλητισμού, με ένα τετραήμερο με υψηλού επιπέδου αγώνες πετοσφαίρισης, όπως άλλωστε έγινε και την περασμένη χρονιά”.

     

    Comments are closed.