Bookmarks

    Απορία και ανάμικτα συναισθήματα διακρίνουν τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Καβάλας Χαράλαμπο Ευσταθιάδη με αφορμή τη διάψευση του Γιάννη Μπάϊου, από το Χρυσοχώρι ότι δεν θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό της σημερινής διοίκησης στις εκλογές της 12ης Αυγούστου.

    Όλα ξεκίνησαν όταν τοπική εφημερίδα της Καβάλας πριν από 10 περίπου ημέρες, ανακοίνωσε τα ονόματα 13 υποψηφίων του προέδρου της Ε.Π.Σ. Καβάλας Χαράλαμπο Ευσταθιάδη, μεταξύ των οποίων ήταν και αυτό του Γιάννη Μπάϊου, εκπροσώπου του Απόλλωνα Χρυσοχωρίου. Μία ημέρα αργότερα ο τελευταίος με γραπτή δήλωση του, η οποία είδε το φως της δημοσιότητας έρχεται να διαψεύσει την υποψηφιότητα του, σημειώνοντας ότι: “Δηλώνω ότι δεν θα είμαι υποψήφιος με την παράταξη του Μπάμπη Ευσταθιάδη στις εκλογές της ΕΠΣ Καβάλας”.

    Το γεγονός αυτό όχι μόνο πέρασε απαρατήρητο από τον πρόεδρο της τοπικής ένωσης αλλά αντίθετα δημιούργησε απορίες στον Χαράλαμπο Ευσταθιάδη, με τον ίδιο να κάνει λόγο για αθέτηση συμφωνίας του Γιάννη Μπάϊου και μάλιστα από έναν άνθρωπο ο οποίος όπως ο ίδιος μας τόνισε, τον παρακαλούσε για να είναι υποψήφιος στις εκλογές που έρχονται για την ανάδειξη της νέας διοίκησης της Ε.Π.Σ. Καβάλας. 

    Μάλιστα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο νυν πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καβάλας Χαράλαμπος Ευσταθιάδης ήταν σκληρός στις εκφράσεις που σε βάρος του παράγοντα του Απόλλων Χρυσοχωρίου του Γιάννη Μπάϊου, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

    -“Με τον Γιάννη Μπάϊο, όχι μόνο συμφωνήσαμε να είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό μας στις εκλογές που έρχονται αλλά οι δύό μας δώσαμε τα χέρια. Με έκπληξη μάλιστα διάβασε την διάψευση του, η οποία προκαλεί πολλά ερωτηματικά, προκαλεί την οργή μου, την ώρα και τη στιγμή οι έγινε μία συμφωνία ανδρών. Άραγε ποιόν προσπαθεί να πείσει ο κ. Μπάϊος; Τον ίδιο του τον εαυτό ή ενδεχομένως εκείνους οι οποίοι προσπάθησαν να τον πείσουν ότι δεν πρέπει να είναι υποψήφιος και να προχωρήσει σε διάψευση. Αντίθετα θα πρέπει να ξέρει ότι δεν μπορεί και δεν είναι σε θέση να πείσει κανέναν. Είναι έκθετος απέναντι στον εαυτό του, απέναντι στην συμφωνία που κάναμε και κυρίως στο ότι, όταν δίνει τον λόγο του καλά θα κάνει να τον κρατάει. Σε διαφορετική περίπτωση μπορώ να κάνω οποιεσδήποτε σκέψεις μέσα από τις οποίες θα καταλήξω στο συμπέρασμα, ότι ο κ. Μπάϊος προσπαθεί μάταια να παρουσιάσει το άσπρο μαύρο, για να καλύψει τις ανάγκες των ορέξεων εκείνων οι οποίοι τον πίεσαν να αθέτηση το λόγο του. Ας είναι καλά αλλά να ξέρει κάτι. Ότι οι άντρες όταν παρακαλάνε εμένα αλλά και τον πρόεδρο του Απόλλων Χρυσοχωρίου, για να είναι υποψήφιοι και όταν δίνουν το λόγο τους και τα χέρια τους, τότε θα πρέπει να τον κρατάνε και όχι να κρύβονται πίσω από ψεύδη και κυρίως πίσω από το δάκτυλο τους. Αυτά προς το παρόν”.

    Comments are closed.