Bookmarks

    Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον που έγινε στη Νάουσα το απόγευμα της Κυριακής (7/5) ο Α.Ο.Κ. στα πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, πήρε ντη νίκη με (1-0) αφού ήταν κατά πολύ ανώτερος από τον αντίπαλο του.

    Ο Α.Ο.Κ΄ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του, δημιούργησε και έχασε περισσότερες ευκαιρίες από την ομάδα της Νάουσας και γενικότερα άξιζε να πάρει τους βαθμούς της νίκης σε ένα παιχνίδι, όπου κίνητρο για τις δύο ομάδες ήταν μόνο το γόητρο. Πάντως εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο παρά το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα ο ισχυρός άνεμος δημιούργησε αρκετά προβλήματα. Οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη είχαν καλή τακτική και κράτησαν την μπάλα περισσότερο από τους αντιπάλους τους στην κατοχή τπυς με τον τεχνικό των “Αργοναυτών” να δίνει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους νεαρούς παίκτες οι άφησαν καλές εντυπώσεις. Πλέον το ενδιαφέρον των “Αργοναυτών” επικεντρώνεται στον αγώνα της 19ης αγωνιστικής με το Νέστο στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” που θα είναι το τελευταίο εντός έδρας ματς για την ομάδα του Άγγελου Διγκόζη στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που διανύουμε.

    Το χρονικό της αναμέτρησης

    Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 10′ όταν ο Μελισσόπουλος από καλή θέση έπιασε δυνατό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από τα δοκάρια της Νάουσας. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 17′ όταν ο Τσότρας έπιασε σουτ αλλά πάνω στην γραμμή ο Κυριακίδης απομάκρυνε τον κίνδυνo. Στην επανάληψη οι παίκτες του Α.Ο.Κ. ανέβασαν αισθητά την απόδοση τους και η υπεροχή τους έναντι της ομάδας της Νάουσας ήταν καθολική. Οι πα΄κιτες του Άγγελου Διγκόζη ήταν πολύ σωστοί στην τακτικοί που απέπτυξαν και δημιούργησαν απειλητικές στιγμές στην εστία της Νάουσας ενώ να τονίσουμε ότι η εστία της Καβάλας δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου στην επανάληψη. Μάλιστα στο 65′ ο Α.Ο.Κ. προηγήθηκε σε σκορ με τον Μελισσόπουλο ο οποίος με απευθείας φάουλ διαμόρφωσε το (0-1).

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής του αγώνα της Ναόυσας με τον Α.Ο.Κ. ήταν ο Βασίλειος Πολυχρονίου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς με βοηθούς, τους Γρηγόριο Πρεσπάρη (Ε.Π.Σ. Καστοριάς) και Βασίλειο Μωυσιάδη (Ε.Π.Σ. Γρεβενών). Μπροστά τους οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

    Νάουσα: Γρηγοριάδης, Νίκου (62′ Καπετάνος), Τότσιος, Γιαννόπουλος, Ζώρκος, Νίρλας, Δινόπουλος (77′ Μουρίκι), Περηφανόπουλος, Παντζαρίδης, Χατζόπουλος, Τσότρας (80′ Μπίγκας).

    ΚΑΒΑΛΑ: Αθανασίου, Ζαρωτιάδης, Καλλιβωκάς, Τουμανίδης, Κυριακίδης, Σταματόπουλος, Κεφαλάς (85′ Παπαδόπουλος), Μελισσόπουλος, Λίτσκας. Παναγιωτόπουλος (53′ Μπαντάνης), Κυζιρίδης, (77′ Θωμαίδης).

    Comments are closed.