Bookmarks

    Όλοι οι δρόμοι οδηγούν το Σάββατο (13/5) το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο “Αλεξάνδρα Δήμογλου” για τον επαναληπτικό αγώνα των Play out, της Καβάλα ΒC με τους Μαχητές Πεύκων που θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα.

    Πρόκειται για το δεύτερο κατά σειρά παιχνίδι των δύο ομάδων και η Καβάλα BC για να διατηρήσει τις ελπίδες ζωντανές για παραμονή στην Α2 θα πρέπει οπωσδήποτε να κατακτήσει τη νίκη. Να θυμίσουμε ότι στο πρώτο κατά σειρά παιχνίδι των δύο ομάδων πριν μερικές ημέρες οι Μαχητές Πεύκων με μεγάλο “σύμμαχο” τη διαιτησία νίκησαν στο Ασβεστοχώρι την ομάδα του Νίκου Πενταζίδη, μόλις μέ ένα καλάθι (78-76). Σε αγωνιστικό επίπεδο να τονίσουμε ότι τα προβλήματα για το Νίκο Πενταζίδη είναι γνωστά αφού δεν θα έχει στη διάθεση του και στο παιχνίδι τους Μανάκα και Mούκα οι οποίοι είναι τραυματίες και θα παρακολουθήσουν την προσπάθεια των συμπαικτών τους από τις κερκίδες του “Αλεξάνδρα Δήμογλου”. Κερκίδες οι οποίες θα είναι ασφυκτικά γεμάτες από εκατοντάδες καβαλιώτες φιλάθλους οι οποίοι θα ενισχύσουν τις προσπάθειες των παικτών του Νίκου Πενταζίδη για την κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης.

    Γενική είσοδος: 5 ευρώ

    Από την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ανακοινώνεται ότι οι τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν για τον αγώνα ΕΝΚΑ Καβάλας-Μαχητές Πεύκων που θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Μαίου στις 17:00 για την διαδικασία των play out είναι οι ακόλουθες:

    -Γενική είσοδος: 5 ευρώ

    -Ανατολική εξέδρα φιλοξενουμένων: Μαθητές ΟΛΩΝ των Σχολείων της Καβάλας Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων – Αθλητές Ακαδημίας:  δωρεάν.

    Παράλληλα να αναφέρουμε ότι μαθητές και μαθήτριες από όλα τα σχολεία της Καβάλας,Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, θα παρακολουθήσουν δωρεάν τον εντός έδρας αγώνα της «Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Καβάλα BC», το ερχόμενο Σάββατο 13 Μαΐου, με αντίπαλο την ομάδα ΑΣ Μαχητές Πεύκων στις 5 το απόγευμα, στο κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Υπενθυμίζουμε ότι, η ενέργεια αυτή γίνεται στο πλαίσιο των αποφάσεων της διοίκησης για τη διάδοση του basket σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολείων, που από φέτος καθιερώνει τη φιλοξενία σχολείων της πόλης σε κάθε αγώνα εντός έδρας.

    Comments are closed.