Bookmarks

    Για τον προπονητή Δημήτρη Μαγκαφίνη και σύμφωνα με τις δηλώσεις του μετά το ματς με τη Δόξα Δράμας, η χρονιά που πέρασε για το Νέστο έκλεισε πανηγυρικά αφού τερμάτισε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μία πολύ σταθερή πορεία.

    Παράλληλα ο ίδιος αναφερόμενος σε κάποιους παίκτες της Δίξας, σημείωσε ότι διακρίνονται για την έπαρση που δείχνουν ενώ άφησε ανοιχτό να παραμείνει στο “τιμόμι” του Νέστου.

    Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μαγκαφίνη

    Χαρακτηριστικά ο προπονητής του Νέστου Χρυσούπολης, Δημήτρης Μαγκαφίνης μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα Δράμας, δήσε χαρακτηριστικά στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ:

    -“Σίγουρα η Δόξα Δράμας είχε το κίνητρο, εμείς ήμασταν μία ομάδα η οποία εδώ και καιρό δίνουμε χρόνο συμμετοχής σε νεαρά παιδιά και θεωρώ ότι ήμασταν πάρα πολύ άτυχοι. Στο τέλος εμείς δεν αντέξαμε και μετά την πίεση που μας άσκησαν οι παίκτες της Δόξα πέτυχαν δίκαια το 2ο τέρμα της. Θεωρώ πάντως ότι μετά το εικοσάλεπτο στο α’ ημίχρονο, κλείσαμε αρκετά καλά τους χώρους, βγήκαμε με πολλές αξιώσεις στην κόντρα και θα μπορούσαμε να προηγηθούμε πιο μπροστά με ένα σουτ του Βαλαβανόπουλου. Από κει και πέρα προηγηθήκαμε με το γκολ του Τόρες. Στις αρχές της επανάληψης αλλάξαμε την τακτικής μας και τον σχηματισμό μας και φυσικά στην διπλή ευκαιρία που χάσαμε εάν γίνονταν το 2-0, τότε τα πράγματα θα δυσκόλευαν για τη Δόξα πάρα πολύ. Δεν έγινε όμως αυτό, δεν είχαμε στο τέλος πολλές εναλλακτικές λύσεις, προσπαθήσαμε να κάνουμε όσο πιο αργά τις αλλαγές μας και το τελευταίο που κρατάω από αυτό το παιχνίδι, είναι το τελικό αποτέλεσμα. Θέλω να πω ότι στη ζωή υπάρχουν δύο όψεις. Εμείς κάναμε το αυτονόητο στο ματς με τη Δόξα. Δηλαδή παίξαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε να το παίξουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας. Έκλεισε πανηγυρικά η χρονιά μας και έχοντας μία σταθερή πορεία τερματίσαμε στην 4η θέση του πίνακα της βαθμολογίας. Από κει και πέρα θέλω να ευχαριστήσω τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Σικαλιά, που όσα λεφτά παίρνει αυτός δεν αξίζουν και οι 11 που έπαιζαν, για την έκφραση που μου είπε και την θεωρώ για επαγγελματία ποδοσφαιριστή αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα πράγματα. Πάντως βλέπω ότι κάποιοι παίκτες της Δόξας Δράμας έχοντας πάρει συμμετοχές, σ’ αυτό το πονεμένο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, διακρίνονται για την έπαρση τους. Εγώ θα δώσω μία συμβουλή στον κ. Μπύρο. Να μαζέψει τους παρατρεχάμενους και μερικούς ποδοσφαιριστές της Δόξας”.

    Τέλος να αναφέρουμε ότι ο προπονητής του Νέστου Δημήτρης Μαγκαφίνης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του στο “τιμόνι” της ομάδας της Χρυσούπολης. Όπως μάλιστα δήλωσε, θα δει τις νέες συνθήκες που θα διαμορφωθούν, τους στόχους που θα υπάρχουν και στη συνέχεια θα μιλήσει με τον πρόεδρο του Νέστου.

    Comments are closed.