Bookmarks

    Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ο Α.Ο.Κ., αφού στην αυλαία του πρωταθλήματος μέσα στην Χαλάστρα πήρε πολύ δίακαι το “τρίποντο” σε βάρος του Καμπανιακού με (0-1) και τερμάτισε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

    Παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο λόγω της έντονης βροχόπτωσης οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη έδειξαν διάθεση να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Είχαν την μπάλα στην κατοχή τους περισσότερο χρόνο, είχαν καλύτερη οργάνωση και τακτική και το σημαντικότερο είναι το απείλησαν περισσότερες φορές την εστία του Καμπανιακού χάνοντας πολλές σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν πιο πολλά γκολ και να φτάσουν σε μία πολύ άνετη νίκη. Γενικά και παρά το ότι το παιχνίδι ήταν βαθμολογικά αδιάφορο ο Α.Ο.Κ. πήρε ότι του άξιζε με το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες του.

    Ήταν ανώτερος ο Α.Ο.Κ.

    Καμπανιακός και Α.Ο.Κ. ήθελαν τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική για να ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ταυτόχρονα να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνονταν στον πίνακα της βαθμολογίας. Βέβαια για τον Α.Ο.Κ. η αγωνιστική περίοδο που διανύσαμε ήταν μία χρονιά μετριότητας χωρίς πολλές συγκινήσεις και βέβαια εκτός του στόχου από αρκετά νωρίς. Έτσι στο παιχνίδι της Χαλάστρας ήθελε το “τρίποντο” ώστε να αφήσει πίσω του όσα λάθη έγιναν στο παρελθόν αισιοδοξώντας για κάτι καλύτερο την ερχόμενη περίοδο. Παράλληλα να αναφέρουμε ότι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου σε κάποια σημεία είχε νερό λόγω της έντονης βροχόπτωσης που προηγήθηκε αλλά και κατά τη διάρκεια του ματς, γλιστρούσε και ήταν επικίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Βέβαια να θυμίσουμε ότι ο Άγγελος Διγκόζης δεν είχε στη διάθεση του, τον στρατευμένο Παναγιωτόπουλο, τον τραυματία Καπνόπουλο και τον Τέλλο ο οποίος γύρισε την πλάτη στον Α.Ο.Κ. αφού πριν καλά καλά ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις, αναχώρησε για άλλες πολιτείες.

    Το χρονικό του αγώνα

    Στην πρώτη αξιόλογη ευκαιρία του αγώνα ο Α.Ο.Κ. προηγήθηκε στο σκορ όταν στο 35′ ο Μελισσόπουλος από το ύψος της περιοχής του Καμπαναικού με υποδειγματικό πλασέ έγραψε το (0-1). Στο 37′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν την εστία της Καβάλας αλλά με κεφαλιά ο Νικολόπουλος έστειλε την μπάλα να φύγει λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Αθανασίου. Στο 48′ αλλά και στο 50′ ο Α.Ο.Κ. έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα γκολ με πρωταγωνιστή τον Λίτσκα ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα με την μπάλα όμως να κολλάει στα νερά. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν την εστία του Αθανασίου στις καθυστερήσεις με τον Ντάρτζαλη.

    Oι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής της αναμέτρησης του Καμπανιακού με τον Α.Ο.Κ. ήταν ο Φώτιος Πολυχρόνης της Ε.Π.Σ. Πιερίας με βοηθούς του, τους Γεώργιο Σαλτσίδη και Αναστάσιο Γιαμούζη από την ίδια ένωση. Μπροστά τους οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις.

    Καμπανιακός (Δημήτρης Γεωργακόπουλος)Μπόικος, Κασαπίδης, Αριζάνης, Λεφίδης (85′ Ntάρτζαλης), Πανούσης, Μπέτσκα, Νικολόπουλος, Φουρτζίου (63′ Δαδάκος), Τσιότσκας (82′ Αλμπάνης), Ασλαμπάλογλου, Μπάλιος.

    Καβάλα (Άγγελος Διγκόζης): Αθανασίου, Κυριακίδης, Μπαντάνης, Θωμαϊδης (76′ Ζαρωτιάδης), Καλλιβωκάς, Σταματόπουλος, Κεφαλάς (72′ Παπαδόπουλος), Πτηνόπουλος, Μελισσόπουλος, Κυζiρίδης (90′ Τουματζίδης), Λίτσκας.

    Comments are closed.