Bookmarks

    Διαδικαστικό χαρακτήρα για τον Α.Ο.Κ. θα έχει το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αλμωπό Αριδαίας την ερχόμενη Κυριακή, στο “Ανθή Καραγιάννη” για την 26η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με τους “Αργοναύτες” να περιμένουν την ολοκλήρωση των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. Την ώρα που σύμφωνα με πληροφορίες μας, κάποια μέλη της Διοικούσας Επιτροπής σκέφτονται ακόμη και και την αποχώρηση τους.

    Έχουν απομείνει μόλις 5 αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και το υπόλοιπο έχει τυπική διαδικασία χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η αδιαφορία αποτελέσει κυρίαρχο χαρακτηριστικό μέχρι το τέλος. Από την πλευρά του μάλιστα ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Άγγελος Διγκόζης να συνεχίσει να αναζητεί κίνητρα προκειμένου να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον των παικτών του είτε στις καθημερινές προπονήσεις είτε στους επίσημους αγώνες που θα ακολουθήσουν. Μάλιστα να σημειώσουμε ότι μετά το 4ήμερο ρεπό λόγω του Πάσχα, άπαντες επέστρεψαν σε δράση και στις προπονήσεις βέβαια αφού χθες Τρίτη του Πάσχα τελείωσαν οι διακοπές. Ταυτόχρονα ξεκίνησε και η προετοιμασία για το εντός έδρας ματς που ακολουθεί με τον Αλπωπό Αριδαίας. Ένα παιχνίδι για το οποίο η τεχνική ηγεσία της Καβάλας ήδη ξεκίνησε τον σχεδιασμό των πλάνων της, με τον προπονητή Άγγελο Διγκόζη να “πονοκεφαλιάζει” κυρίως λόγω το ότι θα απουσιάσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές λόγω τιμωρίας. Πιο συγκεκριμένα θα πρέπει να σταθούμε στο ότι ο Κυζιρίδης έφυγε τραυματίας από το τελευταίο φιλικό μέσα στην Ελευθερούπολη αφού χτύπησε στον αστράγαλο, αλλά υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα μπει μέσα στην εβδομαδα που διανύουμε και αυτός κανονικά στο πρόγραμμα προετοιμασίας ώστε να είναι έτοιμος για το εντός έδρας αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας. Από κει και πέρα στεκόμαστε στις απουσίες των τιμωρημένων Κυριακίδη, Μελισσόπουλου και Μπαντάνης. Μάλιστα να τονίσουμε ότι οι δύο πρώτοι παίκτες, στον αγώνα με τον Αλπωπό Αριδαίας θα εκτίσουν τις ποινές των τιμωριών τους. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι ο Άγγελος Διγκόζης μπορεί να τους υπολογίζει στα επόμενα παιχνίδια μέχρι που να πέσει η αυλαία

    Εν αναμονή αποφάσεων

    Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν σε αγωνιστικό επίπεδο στον Α.Ο.Κ., με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι αποφάσεις των μελών της Διοικούσας Επιτροπής της ομάδας σχετικά με τα επόμενα βήματα τους τα οποία σχετίζονται με το θέμα της παραμονής τους ή όχι στα διοικητικά των “Αργοναυτών”. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποια από αυτά τα μέλη, υπάρχει έντονος προβληματισμός για το ότι μία ακόμη χρονιά πήγε χαμένη, αφού έβαλαν ¨ζεστό” χρήμα χωρίς καμία απολύτως προσέγγιση του στόχου της ανόδου. Δεν αποκλείεται ο προβληματισμός αυτός να τους οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου, από τα διοικητικά της ομάδας.

    Comments are closed.