Bookmarks

    Στις νίκες επέστρεψε ο Α.Ο.Κ. το απόγευμα της Κυριακής (23/4) στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” σε βάρος του Αλμωπού Αριδαίας με σκορ (1-0) αποτέλεσμα της καλής εμφάνισης που πραγματοποίησε, της ανωτερότητας που τον διέκρινε και των φάσεων που δημιούργησε στην αντίπαλη εστία.

    Άξιζε μία πιο άνετη νίκη

    Ο Α.Ο.Κ. ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Οι παίκτες του πίεσαν την αντίπαλη εστία, είχαν καθαρό μυαλό και διάθεση να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και έφτασαν δίκαια στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Απείλησαν αισθητά την εστία του Αλμωπού και με βάση τις ευκαιρίες που έχασε, άξιζε τη νίκη με περισσότερα γκολ. Από την πλευρά του μάλιστα ο Άγγελος Διγκόζης που έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλούς νέους παίκτες έβγαλε θετικά συμπεράσματα. Συμπερασματικά να αναφέρουμε ότι παρά το ότι το ματς ήταν βαθμολογικά αδιάφορο, οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο με τους παίκτες τόσο του Α.Ο.Κ. όσο και του Αλμωπού να προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

    Το χρονικό του αγώνα

    Η πρώτη αξιόλογη στιγμή του ματς σημειώθηκε στο 12′ όταν ο Ζυγκερίδης επιχείρησε μπάσιμο από τα δεξιά, ξεπέρασε με επιτυχία την αντίσταση δύο αμυντικών, έβγαλε παράλληλη σέντρα από τα δεξιά και ο Παναγιωτόπουλος με μονοκόμματο σουτ έγραψε το (1-0). Στο 30′ ο Α.Ο.Κ. έχασε μοναδική ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα αλλά ο Λίτσκας μίνος του απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα να φύγει ελάχιστα άουτ. Στο 39′ ο Παναγιωτόπουλος έστειλε την μπάλα στα ύψη από καλή θέση μετά το σουτ που έπιασε σουτ από την σέντρα του Πτηνόπουλου από τα δεξιά. Νέα χαμένη ευκαιρία είχαμε για τον Α.Ο.Κ. στο 63′ αλλά το δυνατό σουτ του Παναγιωτόπουλου εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας Καραγιαννίδης όπως εξουδετέρωσε και στο 82′ το σουτ του Πτηνόπουλου.

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Στην αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. με τον Αλμωπό Αριδαίας διαιτητής ήταν o Γεώργιος Τακίδης της Ε.Π.Σ. Κιλκίς με βοηθούς του, τους Αθανάσιο Μαλανδρή και Στάυρο Χρυσαϊδη της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής. Μπροστά τους οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

    Α.Ο.Κ. (Άγγελος Διγκόζης): Aθανασίου, Σταματόπουλος, Καλλιβωκάς, Ζαρωτιάδης, Ζυγκερίδης (37′ Πτηνόπουλος), Τέλλος, Τουμανίδης, Κυζιρίδης, Παναγιωτόπους, Κεφαλάς (79′ Θωμαϊδης), Λίτσκας (71′ Τζιτζιφάκος).

    Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Καραγιαννίδης, Κουλτζόπουλος (26′ Μιχαηλίδης), Αναστασιάδης, Μουρατίδης, Παπαζούδης, Μπρέγγου, Παπαευθυμίου, Ελευθεριάδης Γ., Αλμπάνης (56′ Ζαρογιάννης), Ελευθεριάδης Θ., Παπασυμεών (53′ Ελευθεριάδης Λ.).

    Comments are closed.