Bookmarks

    Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλα με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε, ευχαρίστησε το Δήμο Καβάλας για την κάλυψη των εξόδων αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» στην κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή και την πόλη της Καβάλας πριν από περίπου 1,5 μήνα.

    Πιο συγκεκριμένα ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Δήμο Καβάλας και ιδιαίτερα την Δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα, τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Γιώργο Φιλόσογλου και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Γραμμένο για την άμεση ανταπόκριση τους στις ανάγκες που προέκυψαν στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με την επέλαση του χιονιά στην περιοχή, εξέδωσε η διοίκηση του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ..

    H ανακοίνωση

    Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

    -«Το Δ.Σ. του ΑΟ Καβάλα ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Καβάλας, και ιδιαιτέρως  την κ. Δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γραμμένο, καθώς και τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Παιδείας κ. Φιλόσογλου για την ανταπόκριση τους σε προβλήματα που προέκυψαν κυρίως από τον παγετό πριν 1,5 μήνα τόσο στο βοηθητικό γήπεδο όσο και στο Δ.Σ. «Ανθή Καραγιάννη». Είναι πολύ σημαντική και ζωτικής σημασίας, η κάλυψη από μεριάς του Δήμου Καβάλας των εξόδων για την αντικατάσταση σωληνώσεων, ειδών υγιεινής αλλά και η προμήθεια λιπασμάτων/φυτοφαρμάκων για το Δημοτικό Στάδιο, μιας και αυτή τη φορά το κόστος ήταν ιδιαίτερα μεγάλο για να καλυφθεί με ιδία κεφάλαια του συλλόγου μας».

    Comments are closed.