Bookmarks

    Εκτός έδρας θα αγωνιστούν την ερχόμενη Κυριακή (19/3) ο Α.Ο.Κ. και ο Νέστος Χρυσούπολης στις αναμετρήσεις που πρόκειται να δώσουν στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο Α.Ο.Κ. θα παίξει στον Εορδαϊκό και ο Νέστος στην έδρα του ΑΟ Καρδίας.

    Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Άγγελου Διγκόζη θα ταξιδέψει στην Πτολεμαϊδα για να αγωνιστεί με τον Εορδαϊκό με αρκετά προβλήματα. Πιο συγκεκριμένα ο Μιχάλης Μπαντάνης έχει υποστεί διάστρεμμα βαριάς μορφής και δεν τον υπολογίζει ο Άγγελος Διγκόζης ενώ από την άλλη πλευρά ο Ζυγκερίδης δεν έχει αποθεραπευτεί και για το λόγο αυτό η συμμετοχή του είναι ερωτηματικό. Επίσης αμφίβολος είναι και ο επιθετικός Παναγιωτόπουλος που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο ενώ από τιμωρία επανέρχεται ο Γιώργος Λίτσκας του ενώ θα απουσιάσει και ο Κυριακίδης ο οποίος θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του από το σύνολο των 4 αγωνιστικών.

    Σε ότι έχει να κάνει με το Νέστο να σημειώσπυμε ότι θα αγωνιστεί στην έδρα του Α.Ο. Καρδίας με τον προπονητή του Δημήτρη Μαγκαφίνη να υπολογίζει στα πλάνα του, τους ποδοδσφαιριστές Κωνσταντινίδη και Μενίκου που εξέτισαν τις ποινές τους.

    Οι διαιτητές της 23ης αγωνιστικής

    Συνοπτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές που ορίστηκαν για να διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 23ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας είναι το εξής.

    ΑΟ Καρδίας-Νέστος Χρυσούπολης

    Διαιτητής: Τακίδης (Κιλκίς), Βοηθοί: Θεοδώρου, Σαλτσίδης Πιερίας

    Απόλλων Παραλιμνίου-Δοξα Δράμας

    Διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας), Βοηθοί: Παπαδάκης, Γιάντσης (Ημαθίας)

    Καμπανιακός-Νάουσα

    Διαιτητής: Μαυρίδης (Πέλλας), Βοηθοί: Δεμερτζής, Δέλλιος (Πέλλας)

    Εορδαϊκός-Καβάλα

    Διαιτητής: Πάνος (Ηπείρου), Βοηθοί: Κόλλιας, Θανασιάς (Ηπείρου)

    Δόξα ΠροσκυνητώνΑΕ Ποντίων Βατόλλακου

    Ματαίωση

     

    Απόλλων Καλαμαριάς-Μακεδονικός Φούφα

    Διαιτητής: Τσαλουχίδης (Κιλκίς), Βοηθοί: Καμπούρης, Σάββας (Σερρών)

    ΑΠΕ Λαγκαδά-Αλμωπός Αριδαίας

    Διαιτητής: Στόλης (Σερρών), Βοηθοί: Αναστασιάδης, Βερνέζης (Σερρών)

    Ρεπό: Ορφέας Ξάνθης

    Comments are closed.