Bookmarks

  Προκλητικός όσο ποτέ άλλοτε παρουσιάζεται ο προπονητής του Απόλλων Καλαμαριάς Δημήτρης Καλαϊτζίδης με την μήνυση που κατέθεσε λίγες ημέρες πριν από το σπουδαίο ντέρμπι στο “Ανθή Καραγιάννη” την ερχόμενη Κυριακή κατά του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής, του Α.Ο. Καβάλα Θεόδωρου Μήτρα και των μελών της, Βασίλη Κελεμένη και Αντώνη Αντωνίου.

  Ειδικότερα να αναφέρουμε ότι τα συγκεκριμένα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής ειδοποιήθηκαν προκειμένου να παραλάβουν τνη δικογραφία από το Πρωτοδικείο Καβάλας, μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, με αφορμή το περιεχόμενο της ανακοίνωσης κατά του ίδιο μετά το παιχνίδι των δύο ομάδων στην Καλαμαριά. Μία ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. η οποία να υπογραμμίσουμε ότι είχε δει το φως της δημοσιότητας στις 23 Νοεμβρίου 2016. Από τότε μέχρι σήμερα πέρασαν ούτε λίγο ούτε πολύ 4 μήνες και όπως φαίνεται τώρα θυμήθηκε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης να καταθέσει την μήνυση του. Βέβαια την ίδια ώρα θα πρέπει να υπογραμμιστεί το ότι ο ίδιος προχωράει σε μία τέτοια κίνηση την ώρα όπου την ερχόμενη Κυριακή είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η αναμέτρηση-ντέρμπι των δύο ομάδων στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” και η οποία θα κρίνει πολλά για την έκβαση του τίτλου του πρωταθλητή στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης “δυναμιτίζει” σε μέγιστο βαθμό το κλίμα λίγο πριν το ντέρμπι, προκαλεί σε μέγιστο βαθμό και αντί να είχε ζητήσει συγνώμη για όσα διέπραξε στον αγώνα του α’ γύρου, σήμερα έρχεται να ρίξει “λάδι στη φωτιά” και μάλιστα να ζητήσει και τα “ρέστα”…!!!

  Η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής

  στις 23 Νοεμβρίου 2016

  Αναλτικά η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο. Καβάλα, που είχε εκδοθεί στις 23 Νοεμβρίου 2016, ανέφερε τα εξής:

  H Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ, αισθάνεται την ανάγκη δημόσια να καταγγείλει την ύπουλη, άνανδρη και εγκληματική συμπεριφορά του προπονητή του Απόλλων Καλαμαριάς, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του μεταξύ μας αγώνα της 9ης αγωνιστικής, του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

  Σε ρόλο τραμπούκου προπονητή, ο Δ. Καλαϊτζίδης ξεφτίλισε την ιδιότητα του όπως βέβαια και το ιστορικό σωματείο του Απόλλων Καλαμαριάς. Πριν από την έναρξη του αγώνα, ο ίδιος ο “κύριος” Καλαϊτζίδης καθώς και κάποιοι φουσκωτοί κύριοι μετά από δική του παραίνεση έβριζαν και απειλούσαν τους ποδοσφαιριστές μας που έκαναν προθέρμανση. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο εν λόγω επαγγελματίας τραμπούκος, προκαλούσε με ακατανόμαστες φράσεις τους παίκτες μας και τους απειλούσε συνεχώς και τους έβριζε, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά από το τέλος απέδειξε ότι διαθέτει και τάσεις στυγνού αλλά τζάμπα μάγκα. Με την συνοδεία λοιπόν του πάντα εύσωμου ατόμου που διαρκώς ήταν δίπλα του (επιστήμονας-συνεργάτης του…; ) επιτέθηκε στον τερματοφύλακα μας Νάσο Αθανασίου, τον έβριζε και τον απειλούσε, με στόχο τον ξυλοδαρμό του, ο οποίος τελικά αποφεύχθηκε λόγω της παρέμβασης της Ελληνικής Αστυνομίας.

  Το να καταγγείλουμε τον Δ. Καλαϊτζίδη θεωρούμε ως Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. ότι είναι το λιγότερο. Βεβαίως και δεν πρόκειται να τον αφήσουμε στην μοίρα του, στην μοίρα ενός εκπαιδευμένου τραμπούκου, ενός ατόμου που ξεφτιλίζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο, τον Έλληνα προπονητή, αμαυρώνει κάθε έννοια αξιοπρέπειας και κυρίως εγκληματεί σε βάρος του ποδοσφαίρου και του Απόλλων Καλαμαριάς από τον οποίο τρώει ψωμί.

  Επίσης, δημόσια θέλουμε να καταγγείλουμε το γεγονός ότι την παραμονή του αγώνα άγνωστοι με απειλητικά τηλεφωνήματα αρκετές φορές επιχείρησαν και άσκησαν ψυχολογική πίεση σε ποδοσφαιριστές μας, με φράσεις όπως: “Θα σας σκοτώσουμε στην Καλαμαριά, θα σας σβήσουμε από τον χάρτη, θα πεθάνετε ζωντανοί αν κερδίσετε”.

  Όλα αυτά τα γεγονότα θεωρούμε ότι όχι μόνο “κοσμούν” το Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά με πρωταγωνιστές όπως είναι ο προπονητής Δημήτρης Καλαϊτζίδης, το κατατάσσουν περισσότερο σε ανταγωνισμό εγκληματικών ομάδων της νύχτας.

  Σε ό,τι αφορά τον επίσημο Απόλλων Καλαμαριάς, σημειώνουμε πως σαφέστατα τον διαχωρίζουμε από όσα προαναφέραμε και του οποίου, η διοίκηση, οι παίκτες και οι φίλαθλοι τους δεν οφείλουν απολύτως τίποτε για τα όσα εγκληματικά έγιναν σε βάρος της ομάδας μας. Τέλος, θέλουμε να ενημερώσουμε ότι στη διάθεση της φίλαθλης κοινής γνώμης και των αρμοδίων αθλητικών αρχών είναι το βίντεο του αγώνα με τίτλο: 

  Οne gangster show”».

  Comments are closed.