Bookmarks

    Επιστολή προς τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Καβάλας Χαράλαμπο Ευσταθιάδη, απέστειλαν 3 μέλη της διοίκησης της τοπικής ένωσης, με αφορμή την δικαίωση των σωματείων από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, Φίλιπποι Παληού και των Ελπίδες Καβάλας.

    Πρόκειται για δύο ομάδες που η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας απέβαλε από το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας. Να σημειώσουμε ότι στην επιστολή τους τα 3 μέλη μεταξύ των άλλων ζητάνε την άμεση παραίτηση της πειθαρχικής επιτροπής και της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας και την έκτακτη σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου με θέμα την αντικατάσταση των ως άνω μελών.

    -“Προς

    Πρόεδρο ΕΠΣ Καβάλας

    Κύριε πρόεδρε,

    Για μία ακόμη φορά ο αυταρχισμός και η αλαζονεία που επιδεικνύει το προεδρείο και κάποιες επιτροπές της Ένωσης απεδείχθησαν κακώς σύμβουλος για το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο.

    Για δεύτερη φορά, το τελευταίο διάστημα, ανατρέπεται απόφαση της μονομελούς πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣ Καβάλας από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ. Πέρσι ήταν η ομάδα «ΟΙ ΛΥΚΟΙ» τώρα είναι οι ομάδες των ΦΙΛΙΠΠΩΝ ΠΑΛΗΟΥ και των ΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ.

    Δυο ομάδες που η πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης μας, με την συναίνεση σας, τις απέβαλε από το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας παίρνοντας μια εσφαλμένη και παράνομη απόφαση (όπως αναφέρει η υπ’ αρ. 8/2017 απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ) κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την τρίμηνη απραξία τους, που τους οδήγησε στα όρια της διάλυσης.

    Συμμέτοχη σ’ αυτήν την άνομη και αλαζονική συμπεριφορά είναι και η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣΚ που προέτρεπε και προτρέπει τους διαιτητές να εκτελούν αποφάσεις που είναι εκτός των αρμοδιοτήτων τους και έρχονται σε αντίθεση με τους νόμους και τους κανόνες του ποδοσφαίρου.

    Ζητούμε λοιπόν,

    Την άμεση παραίτηση της πειθαρχικής επιτροπής και της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας.

    Την έκτακτη σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου με θέμα την αντικατάσταση των ως άνω μελών.

    Την επαναφορά των δικαιωθέντων ομάδων ΦΙΛΙΠΠΩΝ ΠΑΛΗΟΥ και ΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας, τον ορισμό των μη διεξαχθέντων αγώνων αυτών και την κάλυψη των δικαστικών εξόδων δύο παραπάνω ομάδων.

    Κύριε πρόεδρε,

    Τα σωματεία της Καβάλας μας εξέλεξαν ώστε- εφαρμόζοντας τους νόμους και τις διατάξεις που διέπουν το ποδόσφαιρο-να συμβάλουμε με τις πράξεις και αποφάσεις μας στην πρόοδο, την ανάπτυξη του και να δίνουμε το κίνητρο στους νέους μας μέσω των ομάδων να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και όχι με τις αποφάσεις μας να οδηγούμε ομάδες στην διάλυση και ποδοσφαιριστές εκτός αθλητισμού.

    Παρακαλώ για την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων μας”.

    Καβάλα 04/02/2016

    Τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Καβάλας

    Μιχάλης Παπαδόπουλος

    Γιώργος Σουφλέρης

    Παναγιώτης Ηλιάδης


    Comments are closed.