Bookmarks

    Η Ε.Π.Σ. Καβάλας στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ενημερώνει ότι αποφάσισε το σωματείο Φίλιπποι Καβάλας δεν εξόφλησε την οφειλή του προς την ΕΠΣΚ από την συνδρομή σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο περιόδου 2016-2017. Για τον λόγο αυτό και αφού το σωματείο Φίλιπποι Καβάλας δεν αγωνίστηκε σε τρείς αγώνες της αυτής ποδοσφαιρικής περιόδου, αποβάλλεται από τους υπόλοιπους αγώνες Πρωταθλήματος μέχρι τέλους περιόδου.

    Αυτά μεταξύ των άλλων έγιναν γνωστά στο σχετικό δελτίο τύπου της τοπικής ένωσης και στο οποίο αναφέρονται όλες οι δραστηριότητες της το τελευταίο χρονικό διάστημα.

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας, αναφέρει τα εξής

    -“1. Υπενθυμίζουμε στα σωματεία μας που διατηρούν τμήματα (Κ-8) και (Κ-10) ότι στις 19-3-2017 θα διεξαχθεί το καθιερωμένο τουρνουά ποδοσφαίρου, που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Η συμμετοχή της κάθε ομάδας ανέρχεται στο ποσό των δεκαπέντε (15) ευρώ και παρακαλούνται τα σωματεία που επιθυμούν να λάβουν μέρος σε αυτό, να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους, στη γραμματεία.


    2. Η Β’ φάση των πρωταθλημάτων (Κ-12), (Κ-14) και (Κ-16) θα αρχίσει το Σάββατο 4-3-2017. Το πρόγραμμα των αγώνων διατίθεται στους ενδιαφερόμενους από τα γραφεία της Ένωσης.

    Όσον αφορά το πρωτάθλημα της κατηγορίας (Κ-12) παρακαλούμε τους υπεύθυνους των γηπέδων ΑΚ ΚΑΒΑΛΑ 2004, ΛΙΜΕΝΑ και Ν ΠΕΡΑΜΟΥ να φροντίσουν για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

    Όσον αφορά το πρωτάθλημα (Κ-14) παρακαλούνται οι υπεύθυνοι του ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ και του (Κ-16) οι υπεύθυνοι των γηπέδων ΖΥΓΟΥ και Ν ΚΑΡΒΑΛΗΣ να μεριμνήσουν για την προετοιμασία των γηπέδων.


    3. Οι υπόλοιποι αγώνες του σωματείου ΑΕ ΠΙΕΡΕΩΝ 2004 και μέχρι λήξεως της ποδοσφαιρικής περιόδου θα διεξαχθούν στο γήπεδο Μελισσοκομείου.

    4. Η ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ αποφάσισε να μην ορίσει διαιτησία στους αγώνες ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΚΑΒΑΛΑΣ και ΑΕ ΠΙΕΡΕΩΝ 2004-ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΚΑΒΑΛΑΣ επειδή το σωματείο ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΚΑΒΑΛΑΣ δεν εξόφλησε την οφειλή του προς την ΕΠΣΚ από την συνδρομή σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο περιόδου 2016-2017. Για τον λόγο αυτό και αφού το σωματείο ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΚΑΒΑΛΑΣ δεν αγωνίστηκε σε τρείς αγώνες της αυτής ποδοσφαιρικής περιόδου, αποβάλλεται από τους υπόλοιπους αγώνες Πρωταθλήματος μέχρι τέλους περιόδου. Οι υπόλοιποι αγώνες που απομένουν θα κατακυρώνονται με σκορ 3-0 υπέρ των αντιπάλων του.   

    5. Μετά την επανεξέταση των περιπτώσεων που αφορούν τα σωματεία ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔ/ΡΟΥ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ και ΑΟ ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΚΑΒΑΛΑΣ, επιβάλλονται οι παρακάτω ποινές:

    α) τιμωρία του σωματείου ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔ/ΡΟΥ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ με χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500) ευρώ.

    β) τιμωρία του ποδοσφαιριστή Ορέστη Τσάμηνου με αποκλεισμό εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για οχτώ (8) μήνες.

    γ) τιμωρία του σωματείου ΑΟ ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΚΑΒΑΛΑΣ με χρηματικό πρόστιμο εννιακοσίων (900) ευρώ.

    δ) τιμωρία των ποδοσφαιριστών του ΑΟ ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΚΑΒΑΛΑΣ

    1. Μαυρομάτη Σωτηρίου

    2. Μαυρομάτη Δημητρίου

    3. Τσιπούρα Κλήμη

    Με αποκλεισμό οχτώ (8) μηνών εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους”.

    Comments are closed.