Bookmarks

    Επισημοποιήθηκε, με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΕΓΑΣ, η διεξαγωγή του τουρνουά κλασικού αθλητισμού το οποίο είχε εξαγγελθεί εδώ και μερικούς μήνες από την Δημοτική αρχή Καβάλας.

    Πιο συγκεκριμένα να υπογραμμίσουμε ότι η αναφορά γίνεται για τα “Δαβιτζόγλεια“, ένα τουρνουά το οποίο διεξαγόταν με επιτυχία κάθε χρόνο ως και το 2010 στην μνήμη του σφυροβόλου Ευθύμη Δαβιτζόγλου.

    Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ

    Πιο συγκεκριμένα η σχετική ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ αναφέρει τα εξής:

    -“Η Καβάλα είναι η τέταρτη πόλη που θα φιλοξενήσει αγώνα Γκραν Πρι το 2017. Στις 19 Ιουλίου θα γίνει στην πόλη της Καβάλας το τέταρτο και τελευταίο Γκραν Πρι της χρονιάς, με την επωνυμία Δαβιτζόγλεια».

    Πρόκειται για έναν αγώνα που γινόταν με επιτυχία επί σειρά ετών, ωστόσο σταμάτησε το 2010 και είναι αφιερωμένος στη μνήμη του σφυροβόλου Ευθύμη Δαβιτζόγλου.

     

    Ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς έχει την ευκαιρία να διοργανώσει έναν δυνατό αγώνα, που τόσο λείπει από την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

    Το πρώτο Γκραν Πρι της χρονιάς θα γίνει στις 31 Μαΐου στην Έδεσσα και θα ακολουθεί ο αγώνας στο Αργος Ορεστικό (10/6) και την Πάτρα (12/7)”.

    Comments are closed.