Bookmarks

    Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε το βράδυ της Τετάρτης (25/1) η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας στον κινηματογράφο «ΟΣΚΑΡ», στην Καβάλα παρουσία της Δημάρχου Καβάλας, Δήμητρας Τσανάκα, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργου Γραμμένου, του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Γιώργου Φιλόσογλου, του προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Πέτρου Πετρόπουλου σύσσωμων των ομάδων ποδοσφαίρου του Α.Ο.Κ. και της Καβάλα B.C. του ισχυρού άνδρα της Βαγγέλη Παππά και βέβαια αρκετών φιλάθλων.

    Στη διάρκεια της, βραβεύτηκε ο επιθετικός του Α.Ο.Κ., Γιώργος Λίτσκας, για το καλύτερο γκολ το 2016 στον περυσινό ματς με τον Καμπανιακό. Παράλληλα έγινε η παρουσίαση της καλύτερης ενδεκάδας όλων των εποχών στην 52χρονη ιστορία του συλλόγου, που αναδείχθηκε έπειτα από ψηφοφορία. Αυτή αποτελείται από τους Τσανάκαλη, Βακιρτζή, Ντουγκλάο, Καπετανίδη, Καραμπετάκη, Πεγκλή, Μάλλιο, Ζαγοράκη, Παρίδη, Πις και Παπανδρέου), ενώ βραβεύτηκε και ο φροντιστής της Καβάλα B.C., Αντώνης Κρίτος, για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα.

    Η εκδήλωση είχε και συγκινητικές στιγμές, όταν έγινε η αναφορά στον πρώην φροντιστή του Α.Ο.Κ. Απόστολο Χατζησάββα, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, με τον γιο του, Παναγιώτη, να παραλαμβάνει την πλακέτα που προορίζονταν για τον πατέρα του.

    Παραλαμβάνοντας το κομμάτι του ο προπονητής του ΑΟΚ, Άγγελος Διγκόζης, τόνισε ότι «αφιερώσαμε τη νίκη με τον Καμπανιακό στον Τόλη, εύχομαι να είμαι προπονητής αυτής της ομάδας και να του αφιερώσουμε την άνοδο σε μεγαλύτερη κατηγορία». Στήριξη από τον κόσμο της Καβάλας ζήτησε ο Βαγγέλης Παππάς, αρχής γενομένης από το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Το φλουρί στη μεγάλη πίτα να τονίσουμε ότι βρέθηκε στο κομμάτι της θεραπευτικής μονάδας «ΣΤΗΡΙΞΙΣ» και τυχερός στα πιτάκια ήταν ο καλαθοσφαιριστής της Καβάλα B.C., Χριστόφορος Κελαϊδής.

    Comments are closed.