Bookmarks

    Ο Α.Ο.Κ. με πολλά κίνητρα θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο Λαγκαδά την Κυρ Τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ΑΠΕ Λαγκαδά θα υποδεχθεί την Κυριακή (29/1) στις 3 το μεσημέρι ο Α.Ο.Κ. στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” σε ένα παιχνίδι που κανείς δεν μπορεί να ισχυρίζεται ότι υπάρχει μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

    Μπορεί λοιπόν η ομάδα του Λαγκαδά να βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας αλλά ωστόσο ο ο Α.Ο.Κ. είναι εκείνος ο οποίος θέλει περισσότερο από τον αντίπαλο το “τρίποντο” αφού έχει μπροστά του πολλά και περισσότερα κίνητρα. Από τη μία είναι το γόητρο, από την άλλη το πείσμα της νέας ομάδας που “χτίζεται” και βέβαια και το γεγονός ότι θέλει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Όλα αυτά συνθέτουν την εικόνα του Α.Ο.Κ. σε ότι έχει να κάνει με τον τρόπο με το οποίο πρέπει να αγωνιστούν οι παίκτες του την Κυριακή (29/1) κόντρα στον Λαγκαδά, με την κατάκτηση της νίκης λογικό είναι να αποτελεί για την ομάδα του Άγγελου Διγκόζη, ένα ζήτημα πρώτης προτεραιότητας. Μάλιστα οι “Αργοναύτες” μετά το (4-0) επί του Καμπανιακού, θα επιδιώξουν το δεύτερο συνεχόμενο “τρίποντο” το οποίο θα τους φέρει ακόμη πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Στην προσπάθεια αυτή, οι καβαλιώτες φίλαθλοι θα πρέπει να στηρίξουν την προσπάθεια που θα καταβληθεί από τους παίκτες του Άγγελου Διγκόζη με μία παρουσία δυναμική και επιβλητική στις κερκίδες του “Ανθή Καραγιάννη”.

    Ολοκληρώνεται η προετοιμασία

    Με την προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση το Σάββατο (28/1) ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. με την τεχνική του ηγεσία να μην αντιμετωπίζει σχεδόν κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Και αυτό γιατί ο Μιχάλης Μπαντάνης εξέτισε την ποινή της τιμωρίας της μίας αγωνιστικής με τον Άγγελο Διγκόζη να τον υπολογίζει στα πλάνα του. Από κει και πέρα ο Αλέξη Μελισσόπουλος δεν έχει αποθεραπευτεί και θα απουσιάσει από ένα ακομη παιχνίδι ενώ κάποιες μικρές ενοχλήσεις που νοιώθουν οι Κυζιρίδης και Καλλιβωκάς δεν ανησυχούν ιδιαίτερα της τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Κ..

    Comments are closed.