Bookmarks

    Συνολικά 7 ποδοσφαιριστές μέχρι σήμερα οι οποίοι ξεκίνησαν από την αρχή του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τον Α.Ο.Κ. πλέον πέρασαν την πόρτα της εξόδου και αποτελούν παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Ο τελευταίος παίκτης είναι ο Τάσος Δέντσας, του οποίου τη λύση της συνεργασίας ανακοίνωσε και επίσημα η Διοικούσα Επιτροπή των “Αργοναυτών”.

    Αυτό άλλωστε ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Άγγελος Διγκόζης προανήγγειλε πριν από 2 περίπου εβδομάδες με αφορμή την μετριότατη αγωνιστική παρουσία της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, τονίζοντας σε εκείνο το χρονικό σημείο ότι θα ακολουθήσουν αρκετές εκκαθαρίσεις. Λοιπόν, έτσι και έγινε. Πιο συγκεκριμένα εκτός από τον Τάσο Δέντσα τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό τους Α.Ο.Κ., όπως επίσημα ανακοινώθηκε από τη Διοικούσα Επιτροπή της ομάδα και αυτοί είναι οι Μάρκο Παβίσεβιτς, Αντώνης Λαδάκης και Λευτέρης Γιαλούσης. Οι συγκεκριμένοι τρεις παίκτες ακολούθησαν τον ίδιο ακριβώς δρόμο που άνοιξαν οι Χάρης Παππάς, Δαμιανός Δελής και Ζόραν Ζλατκόφσκι, ποδοσφαιριστές οι οποίοι αρχικά πέρασαν την πόρτα της εξόδου του Α.Ο.Κ.. Είναι γεγονός πάντως ότι για κάποιους παίκτες το κλίμα είχε γίνει πολύ βαρύ το τελευταίο χρονικό διάστημα και οι οποίοι πλέον αποτελούν παρελθόν από την ομάδα. Από κει και πέρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να θεωρήσουμε κάτι περισσότερο από βέβαιο είναι το ότι η εκκαθάριση θα συνεχιστεί με νέες αποχωρήσεις τις επόμενες ημέρες τις θέσεις των οποίων θα πάρουν παίκτες οι οποίοι δοκιμάζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα. Πιο συγκεκριμένα να αναφέρουμε ότι οι δοκιμές στον Α.Ο.Κ. από παίκτες ι οποίοι προέρχονται από ερασιτεχνικά σωματεία του νομού Καβάλας συνεχίζονται, θα συνεχιστούν και μέσα στις γιορτές και κάποιοι από αυτούς, που θα εισηγηθεί ο προπονητής Άγγελος Διγκόζης, θα αποκτηθούν. Από κει και πέρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στο έμψυχο δυναμικό των “Αργοναυτών” θα ενταχθούν και 2-3 έμπειροι παίκτες οι οποίοι θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδας, μέχρι το τέλος του υπό εξέλιξη πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

    Όσκαρ ατυχίας για τον Μελισσόπουλο

    Η κακοδαιμονία στον Α.Ο.Κ. συνεχίζεται και κατά τη διάρκεια του φιλικού με την ομάδα του Ατρομήτου Χαλκερού, προκειμένου ο Άγγελος Διγκόζης για να δοκιμάσει ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Καβάλας, η ατυχία ξανά χτύπησε τον Αλέξη Μελισσόπουλο ο οποίος τραυματίστηκε τραυματίσθηκε για 3η φορά φέτος. Πιο συγκεκριμένα ο Αλέξης Μελλισσόπουλος τραυματίστηκε στον ώμο και μεταφέρθηκε με φορείο από το γήπεδο του Χαλκερού για το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, συνοδευόμενος από τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας Κώστα Τσαλίδη. Εκεί δυστυχώς διαπιστώθηκε ότι ο τραυματισμός του είναι σοβαρός αφού υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τουλάχιστον ένα μήνα.

    Comments are closed.