Bookmarks

    Στις νίκες επέστρεψε σήμερα Κυριακή (11/12) το απόγευμα ο Α.Ο.Κ. ο οποίος στην αναμέτρηση που έγινε στο “Ανθή Καραγιάννη” πήρε το “τρίποντο” σε βάρος της ΑΕ Ποντίων Βατολάκου με (1-0). Ένα αποτέλεσμα το οποίο κρίνεται “φτωχό” με βάση την εικόνα του αγώνα και το καλό πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη σε ένα 90λεπτο που διεξήχθη στο μισό γήπεδο.

    Ο Α.Ο.Κ. είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών, την καθολική υπεροχή και στα δύο ημίχρονα και ευτυχώς αυτήν την φορά δεν το “πλήρωσε”.

    Παράσταση για έναν ρόλο

    Πάντως εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι ο κόσμος στις κερκίδες του “Ανθή Καραγιάννη” ήταν λίγος, δείγμα της απογοήτευσης και του προβληματισμού που επικρατεί. Σε αγωνιστικό επίπεδο η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο και ο Α.Ο.Κ. ήταν φανερά ανώτερος από την ΑΕ Ποντίων. Είχε την υπεροχή σε όλα τα μήκη και πλάτη του αγωνιστικού χώρου, είχε τον έλεγχο του αγώνα με τους παίκτες του να πιέζουν αισθητά την αντίπαλη εστία, με “ήρωα” τον τερματοφύλακα Νομικό. Είναι γεγονός ότι οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη έχασαν πολλές ευκαιρίες για να φτάσουν σε μία πολύ άνετη νίκη με το τελικό αποτέλεσμα να αδικεί τους “Αργοναύτες”. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Βατολάκου έπαιξε με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς, με διπλή αμυντική διάταξη και προσπάθησε στις αντεπιθέσεις να δημιουργήσει κάποιες προϋποθέσεις στην εστία του Αθανασίου, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι σημαντικό.

    Το χρονικό της αναμέτρησης

    Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 3′ όταν ο Παβίσεβιτς πέτυχε γκολ με σουτ αλλά κακώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 12′ ο Σταματόπουλος διεκδίκησε και κέρδεσε μία χαμένη μπαλιά, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, έπιασε δυνατό σουτ με τον τερματοφύλακα Νομικό να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ. Στο 26′ ο Σταματόπουλος έβγαλε παράλληλη σέντρα από τα δεξιά με τον Παπαδόπουλο να πιάνει σουτ αλλά η μπάλα να μην βρίσκει στόχο. Ο ίδιο παίκτης απείλησε και στον 29′ όταν έπιασε συρτό δυνατό σουτ αλλά με υπερένταση ο Νομικός έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Ο Α.Ο.Κ. βρήκε δίχτυα στο 35′ όταν ο Μπαντάνης έβγαλε σέντρα ακριβείας και ο Παβίσεβιτς με κεφαλιά από το ύψος της περιοχής έγραψε το (1-0). Στην επανάληψη και ειδικότερα στο 52′ ο τερματοφύλακας Νομικός με διπλή επέμβαση αποσόβησε βέβαιο γκολ στο σουτ του Μπαντάνη. Στο 58′ και στο 59′ τα σουτ των Παπαδόπουλου και Μπαντάνη εξουδετέρωσε ο Νομικός με υπερένταση και στο 78′ ο Μπρατσιάνι αστόχησε από το ένα μέτρο. Στο 82′ ο Παβίσεβιτς πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και προ κενής εστίας με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Ο Ιωάννης Δρακίδης της Ε.Π.Σ. Θράκης ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης του Α.Ο.Κ. με την ΑΕ Ποντίων Βατολάκου με βοηθούς του, τους Κωνσταντίνο Καρακασίδη και Γεώργιο Δανδανίδη από την ίδια ένωση. Μπροστά τους οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

    ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΑΤΟΛΑΚΟΥ (Σταύρος Κωστογλίδης): Νομικός, Αντωνιάδης, Μπιμπιρής, Τσαγκαλίδης, Τσαρσιώτης (36′ Βογδόπουλος), Κοτσαντίσογλου, Ζολώτας, Μπιζιώτας, Χαλαζονίτης, Νεστόρόπουλος (61′ Ασλανίδης), Ζαχαριουδάκης (54′ Τζερεμές).

    ΚΑΒΑΛΑ (Άγγελος Διγκόζης): Αθανασίου, Γιαλούσης (46′ Δέντσας), Μπάτζιος, Παβίσεβιτς, Σταματόπουλος, Μπλιός (67′ Μελισσόπουλος), Παπαδόπουλος, Τουμανίδης, Μπαντάνης (77′ Μπρατσιάνι) , Φραγκούλης, Λαδάκης.

    Παρελθόν ο Χάρης Παππάς

    Η είδηση πάντως βγήκε με την λιτή ανακοίνωση δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα του Α.Ο.Κ. με την ΑΕ Ποντίων, που εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας και η οποία ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χάρη Παππά. Πάντως το σίγουρο είναι ότι στην διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Χριστουγέννων θα ακολουθήσουν και άλλες αποχωρήσεις.

    Comments are closed.