Bookmarks

    Μετά το ρεπό που πήραν λόγω των εορτών των Χριστουγέννων στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον αγώνα που ακολουθεί το Σάββατο 8 Ιανουαρίου στο κλειστό “Αλεξάνδρα Δήμογλου” με την ομάδα του ΑΣΕ Δούκα για την 13η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας.

    Πρόκειται για μία αναμέτρηση για την ομάδα του Ηλία Μωσαϊδη με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο και ανάγκη επιτακτική και με τον ίδιο να μην αντιμετωπίζει απολύτως κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες οι οποίοι ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας.Το γεγονός αυτό μάλιστα διευκολύνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας να σχεδιάσει όσο καλύτερα γίνεται τα πλάνα της για το καθοριστικό εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί.

    Εορταστική προσφορά καρτών διαρκείας

    Μέσα στις γιορτές και εν όψει του β’ γύρου του πρωταθλήματος μπάσκετ Α2 η «Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ΚΑΒΑΛΑ BC» στο δελτίο τύπου που εξέδωσε σημειώνει ότι προσφέρει τις κάρτες διαρκείας με έκπτωση 50% επί της αρχικής τους τιμής.

    Οι νέες τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

    • WHITE-POWER: 22,5 ευρώ
    • BLUE: 30 ευρώ
    • GREEN: 45 ευρώ
    • GOLD: 50 ευρώ
    • VIP: 150 ευρώ

    Η προσφορά ισχύει έως τις 31 Ιανουαρίου 2017.

    Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία της ομάδας που βρίσκονται στο ΔΑΚ Καλαμίτσας από Δευτέρα- Παρασκευή* (ώρες 09.00-13.00) και στο τηλέφωνο 2510-232-422.

    * Εκτός από Παρασκευή 23/12 και 30/12

    Comments are closed.