Bookmarks

    Μόνο θλίψη μπορεί και προκαλεί στην αθλητική κοινωνία της Καβάλας η αρνητική κατάσταση σε αγωνιστικό επίπεδο που παρουσιάζει ο Α.Ο.Κ. στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με την ήττα στην Αριδαία από τον Αλμωπό να αποτελεί συνέχεια των αποτυχημένων αποτελεσμάτων.

    Πραγματικά πρόκειται για μία πολύ ασυνήθιστη εικόνα η οποία προκαλεί, εκτός από έντονος προβληματισμό, θλίψη, απογοήτευση όπως βέβαια και ένα κλίμα αμηχανίας αφού κανένας δεν περίμενε ότι τα πράγματα στον Α.Ο.Κ. θα είχαν πάρει μία τόσο αρνητική τροχιά.

    Ο κόμπος έφτασε πλέον στο χτένι”

    Μάλιστα με την ολοκλήρωση της 11ης αγωνιστικής και μετά την 4η ήττα στο πρωτάθλημα η βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του Α.Ο.Κ. ενοχλεί και προσβάλει ακόμη περισσότερο, προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα και τη Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας να είναι αποφασισμένη να “βάλει βαθιά το μαχαίρι στο κόκαλο”. Εντονότατος προβληματισμός και λογικό είναι να υπάρχει και σε επίπεδο τεχνικής ηγεσίας με τον προπονητή Άγγελο Διγκόζη να είναι εκτός εαυτού από την εικόνα που παρουσίασαν οι περισσότεροι παίκτες του στο Κυριακάτικο παιχνίδι μέσα στην Αριδαία. Όπως ο ίδιος μάλιστα σημείωσε στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα, χαρακτήρισε τους παίκτες στους οποίους αναφερόμαστε: “αδιάφορους” και υπογράμμισε ότι δεν θα αργήσει η ώρα που θα παρθούν σοβαρές αποφάσεις. Μάλιστα σημειώσε πως αν υπήρχαν 30 παίκτες στο ρόστερ τότε κάποιοι θα έφευγαν σήμερα κι όλας.

     Πιο συγκεκριμένα και επειδή η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο από το κάκιστο αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζουν κάποιοι παίκτες που ήρθαν με περγαμηνές αλλά μάλλον ήρθαν για να κάνουν τουρισμό στην Καβάλα, η τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Κ. σε συνεργασία με τη Διοικούσα Επιτροπή περιμένουν τη διακοπή του πρωταθλήματος για να πάρουν τις αποφάσεις που πρέπει. Αυτό σημαίνει ότι τα περιθώρια για κάποιους παίκτες έχουν στενέψει σε μέγιστό βαθμό και όπως επισήμανε στις δηλώσεις του, ο προπονητής ‘Αγγελος Διγκόζης κάποιοι από το έμψυχο δυναμικό θα αποχωρήσουν από αυτό, αφού “ο κόμπος έφτασε στο χτένι”.

    Και τώρα κύπελλο με τον Αλμωπό Αριδαίας

    Η ώρα του κυπέλλου ήρθε για τον Α.Ο.Κ. και την Τετάρτη (7/12) στις 2 το μεσημέρι η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη θα υποδεχθεί αυτήν τον Αλμωπό Αριδαίας στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” για την β’ φάση του κυπέλλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Πρόκειται για ένα παιχνίδι νοκ άουτ και δεν αποκλείεται ο προπονητής των “Αργοναυτών” να προχωρήσει σε αλλαγές στην βασική ενδεκάδα που θα παρατάξει σε σχέση με τους αγώνες του πρωταθλήματος. Στα πλάνα του μάλλον δεν υπολογίζεται ο Αλέξης Μελισσόπουλος. Διαιτητής του αγώνα κυπέλου του Α.Ο.Κ. με τον Αλμωπό Αριδαίας θα είναι ο Αθανάσιος Δραγούσης της Ε.Π.Σ. Κιλκίς με βοηθούς του, τους κ.κ. Παναγιώτη Κουβαλάκη και Κωνσταντίνο Τσακίρη της Ε.Π.Σ. Δράμας.

    Οι αγώνες της β’ φάσης

    Νέστος Χρυσ.-Καλαμαριά

    Καβάλα-Αλμωπός Αριδαίας

    Ορφέας Ξάνθης Δόξα Προσκυνητών

    ΑΠΕ Λαγκαδά-Ναόυσα

    Comments are closed.