Bookmarks

    Την λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Καραμπετάκη, αλλά και την αντικατάσταση του από τον Παναγιώτη Τζαναβάρα,ανακοίνωσε η διοίκηση της Δόξας Δράμας.

    Πιο συγκεκριμένα να υπογραμμίσουμε ότι εξελίξεις στο θέμα προπονητή, έφερε η εντός έδρας ήττα της Δόξας Δράμας στο ντέρμπι κορυφής του 1ου ομίλου με τον Απόλλων Καλαμαριάς με το βαρύ σκορ (2-4). Πιο συγκεκριμένα μετά το εν λόγω, η διοίκηση των «μαυραετών» προχώρησε στην λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Καραμπετάκη ο οποίος υπέβαλε την παραίτηση του μετά το τέλος της αναμέτρησης και στην αντικατάσταση του με έναν παλιό γνώριμο της ομάδας.

    Ο λόγος γίνεται για τον Παναγιώτη Τζαναβάρα, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου,από τον οποίο και έφυγε μετά την εκτός έδρας ισοπαλία των «ερυθρολεύκων» στο ματς με τον Καραϊσκάκη.

    Ο Κορίνθιος τεχνικός επιστρέφει στους Δραμινούς, μετά την σεζόν 2012 -13 όπου και είχε αντικαταστήσει τον Σούλη Παπαδόπουλο στην τεχνική ηγεσία, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει μεταξύ άλλων από Νίκη Βόλου, ΑΕΛ, Παναιγιάλειο, Παναχαϊκή, Κόρινθο και Ρόδο αντίστοιχα, ενώ έπειτα από την εξέλιξη αυτή γίνεται ο τρίτος προπονητής που αναλαμβάνει τους Μακεδόνες οι οποίοι είχαν αρχίσει την σεζόν με τον Κώστα Βασιλακάκη.

     

     Η ανακοίνωση της Δόξας Δράμας

     

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δόξας Δράμας αναφέρει τα εξής:

    «Ο ΓΣ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Καραμπετάκη,στον όποιον ερχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.
    Νέος προπονητής αναλαμβάνει ο.κ.Πάνος Τζαναβάρας,ο οποίος θα προπόνηση την ομάδα αύριο στις 15:00.
    H παρουσίαση του νέου προπονητή θα γίνει την Τέταρτη στη 13:00 στα Γραφεία του συλλόγου».

    Τέλος σε όλα τα παραπάνω θα πρέεπι να αναφέρουμε ότι ο Παναγιώτης Τζαναβάρας είναι ο τρίτος προπονητής που αναλαμβάνει προπονητής της Δόξας Δράμας στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας αφού πλην του καβαλιώτη τεχνικού Νίκου Καραμπετάκη που παραιτήθηκε, στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας των Δραμινών βρέθηκε από την αρχή της περιόδου ο Κώστας Βασιλακάκης.

    Comments are closed.