Bookmarks

    Σε ηλικία 71 ετών έφυγε από τη ζωή μετά από μακρά περίοδο ασθένειας ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Α.Ο.Κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, γνωστός με το παρατσούκλι «Ρετσίνας».

    Ο Μιχάλης Παπαδόπουος να θυμίσουμε ότι ξεκίνησε από τον Ηρακλή Καβάλας και μετά την ένωση των τοπικών ομάδων Φίλιπποι, Ηρακλή και ΑΕΚ Καβάλας και την ίδρυση του Α.Ο.Κ. το 1965, εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό των “Αργοναυτών”. Ομάδα με την οποία αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία για πολλά χρόνια στη θέση του μέσου. Μάλιστα ο Μιχάλης Παπαδόπουλος να σημειώσουμε ότι στα ντέρμπι της εποχής του είχε «ειδικές αποστολές» να εξουδετερώνει δηλαδή τις μεγάλες φίρμες της εποχής όπως ήταν οι Λουκανίδης, Δομάζος, Παπαϊωάννου, Δεληκάρης και πολλοί άλλοι μεγάλοι ποδοσφαιριστές. Να υπογραμμίσουμε ότι η είδηση του θανάτου του, “σκόρπισε¨τη θλίψη στην μεγάλη ποδοσφαιρική “οικογένεια” του Α.Ο.Κ. καθώς και σε όλη την φίλαθλη κοινή γνώμη της ομάδας της Καβάλας η οποία τον αγάπησε τόσο πολύ. Η κηδεία του Μιχάλη Παπαδόπουλου θα γίνει το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων.

    Τα συλλυπητήρια του Α.Ο. Καβάλα

     Παράλληλα να σημειώσουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Κ. με αφορμή τον θάνατο του Μιχάλη Παπαδόπουλου εξέδωσε συλλυπητήρια στην οποία αναφέρει τα εξής:

     «O Aθλητικός Όμιλος ΚΑΒΑΛΑ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη Παπαδόπουλου που έφυγε από την ζωή στα 71 του χρόνια. Ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε στην αγαπημένη μας ομάδα και στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει και θα τον θυμόμαστε για την προσφορά του με την φανέλα με το καραβάκι στο στήθος να αναχαιτίζει τις επιθέσεις των αντιπάλων μας». 

    Comments are closed.