Bookmarks

    Νίκη θέλει το απόγευμα του Σαββάτου (22/10) στο “Αλεξάνδρα Δήμογλου” η Καβάλα BC κόντρα στον Φάρο Κερατσινίου για την 3η αγωνιστική της Α2 μπάσκετ ανδρών της χώρας μας. Πρόκειται για το 2ο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα της Καβάλας η οποία αναζητεί την 1η νίκη της στο πρωτάθλημα.

     

    Από την «Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας» ανακοινώνεται ότι οι τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν για τον αγώνα ΕΝΚΑ Καβάλας-ΑΟ Φάρος Κερατσινίου που θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 17:00 είναι οι ακόλουθες:

    Γενική είσοδος: 10 ευρώ

    Παιδικά (έως 12 ετών): 5 ευρώ

    Γονείς συνοδοί παιδιών Ακαδημιών: 5 ευρώ

     

    Την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι πενήντα τυχεροί μαθητές του 3ου Λυκείου Καβάλας οι οποίοι θα κληρωθούν σε διαδικασία που θα γίνει στο σχολείο τους, θα παρακολουθήσουν τον δεύτερο εντός έδρας αγώνα της «Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Καβάλα BC», το ερχόμενο Σάββατο 22 Οκτωβρίου, με αντίπαλο την ομάδα ΑΟ Φάρος Κερατσινίου στις 5 το απόγευμα, στο κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Η ενέργεια αυτή γίνεται στο πλαίσιο των αποφάσεων της διοίκησης για τη διάδοση του basket σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολείων, που από φέτος καθιερώνει τη φιλοξενία σε κάθε αγώνα εντός έδρας ενός σχολείου Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου (κυκλική φιλοξενία μετά από κλήρωση).

     

     

    Comments are closed.