Bookmarks

    Το ερχόμενο Σάββατο 15 Οκτωβρίου η Καβάλα B.C. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, θα δώσει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας, με αντίπαλο την ιστορική ομάδα του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Σμύρνης.

    Ένα παιχνίδι όπου η νίκη για τους γηπεδούχους στην αναμέτρηση που θα δώσουν στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας “Αλεξάνδρα Δήμογλου” αποτελεί μονόδρομο με την προετοιμασία της ομάδας να βρίσκεται σε εξέλιξη και της τεχνικής της ηγεσία να μην αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα.

    Από τη διοίκηση της Κ.Α.Ε. Καβάλα B.C. ανακοινώθηκε, ότι οι φίλαθλοι μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες διαρκείας τους, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, από τα γραφεία της εταιρείας στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου», από τις 09.30 έως τις 13.30 και από τις 17.00 έως τις 19.00, έως και την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016. Το Σάββατο, η παραλαβή των καρτών διαρκείας θα γίνεται από τις 12 το μεσημέρι από τα γραφεία και πριν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ. από το εκδοτήριο εισιτηρίων. Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα, η προσπάθεια να εκδοθεί δελτίο για τον Ετινόσα Ερεβμπενάζιε, από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, προκειμένου να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας, συνεχίζεται. Η Καβάλα B.C. έχει μεγάλη ανάγκη από τη νίκη εναντίον του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., που διαθέτει το πληρέστερο και ποιοτικότερο «ρόστερ» στην κατηγορία, ωστόσο δεν είναι φόβητρο για την ομάδα της Καβάλας.

     

    Comments are closed.