Bookmarks

    Η κακοδαιμονία των ισοπαλιών που “βασανίζει” τον Α.Ο.Κ. στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής “χτύπησε” τους “Αργοναύτες” και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλων Παραλιμνίου αφού είναι η 5η συνολικά (1-1) μέχρι τώρα.

    Ένα αποτέλεσμα το οποίο αδικεί τους παίκτες του Άγγελου Διγκόζη οι οποίοι ήταν καλύτεροι και των οποίων οι προσπάθειες τους δεν δικαιώθηκαν ούτε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Μάλιστα μετά τη νέα ισοπαλία ο Α.Ο.Κ. έμεινε 9 πόντους από την κορυφή της βαθμολογίας.

     

    Αν έχεις τύχη διάβαινε…!!!

    Ο Α.Ο.Κ. να αναφέρουμε ότι είχε πολύ καλή τακτική και εκτός από το εμπόδιο των γηπεδούχων είχε να ξεπεράσει, το εμπόδιο του δυνατού αέρα ο οποίος αν μη τι άλλο δημιούργησε αρκετά προβλήματα κυρίως στην επανάληψη αλλά και εκείνο του διαιτητή Ιωάννη Δρακίδη της Ε.Π.Σ. Θράκης ο οποίος έκανε πολλά και σοβαρά λάθη . Οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη έπαιξαν πολύ προσεκτικά, είχαν ποιότητα στην ανάπτυξη τους, έδειξαν αποφασιστικότητα στο α’ ημίχρονο και “δίψα” για τη νίκη. Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, οι γηπεδούχοι “με νύχια και με δόντια” προσπάθησαν να κρατήσουν το ισόπαλο αποτέλεσμα αλλά ωστόσο οι παίκτες του Α.Ο.Κ. ήταν εκείνοι που πίεσαν την αντίπαλη εστία και έχασαν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη που άξιζε να πάρει. Γενικά να σημειώσουμε ότι σε γενικές γραμμές έγινε ένα δυνατό παιχνίδι και αρκετά καλό, βέβαια οι λίγες φάσεις έβαλαν την δική τους “πινελιά” αλλά το σίγουρο είναι ότι επρόκειτο για μία αναμέτρηση όπου και οι δύο ομάδες ήθελαν το “τρίποντο” για διαφορετικούς λόγους. Να αναφέρουμε επίσης ότι 100 περίπου καβαλιώτες φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Παραλιμνίου και έκαναν αισθητή την παρουσία τους.

     

    To χρονικό του αγώνα

    Η πρώτη αξιόλογη στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 18′ με τον Α.Ο.Κ. να φτάνει στην επιτυχία του γκολ. Τότε από την έξοχη κάθετη πάσα του Ζλατκόφσκι ο Παβίσεβιτς βγήκε μόνος του απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα με με υποδειγματικό πλασέ έγραψε το (0-1). Στο 37′ ο Κοσμίδης βρέθηκε διαγώνια δύο μέτρα έξω από την περιοχή της Καβάλας έπιασε ένα εντυπωσιακό βολέ η μπάλα πήρε πορεία στην εστία, λόγω του αέρα πήρε περίεργη τροχιά και με τον τρόπο αυτό έγινε το (1-1) με ένα εκπληκτικό γκολ του πρώην παίκτη των “Αργοναυτών”. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Α.Ο.Κ. με τον Παβίσεβιτς από πολύ πλεονεκτική θέση έπιασε μονοκόμματο δυνατό σουτ και έχασε μοναδική ευκαιρία για να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και στο 44′ το σουτ του Μπάτζιου έστειλε την μπάλα να φύγει λίγο άουτ. Στο 68′ ο Πτηνόπουλος μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα Μπρόκο και σε προφανή θέση για γκολ ανατράπηκε λίγο έξω από την περιοχή του Παραλιμνίου από τον Κοσμίδη αλλά ο διαιτητής με την σύμφωνη γνώμη του βοηθού όχι μόνο δεν έδωσε το φάουλ αλλά δεν απέβαλε και τον παίκτη του Απόλλων προκαλώντας εντονότατες και δικαιολογημένες διαμαρτυρίες του πάγκου του Α.Ο.Κ. και των φιλάθλων του. Στο 80′ ο Λίτσκας έστρωσε άψογα στον Πτηνόπουλο το σουτ του οποίου από μοναδική θέση έφυγε άουτ.

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

     

    Τον αγώνα του Απόλλων Παραλιμνίου με τον Α.Ο.Κ. σφύριξε ο διαιτητής Ιωάννης Δρακίδης της Ε.Π.Σ. Θράκης ο οποίος δεν τα πήγε καθόλου καλά στον πειθαρχικό έλεγχο για σκληρά φάουλ που έγιναν σε παίκτες της Καβάλας και τα οποία δεν τιμωρήθηκαν. Είχε βοηθούς του, τους Μάριο Γκιόση και Κωνσταντίνο Καρακασίδη από την ίδια Ένωση. Μπροστά στην παραπάνω διαιτητική τριάδα οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    Απόλλων Παραλιμνίου (Παύλος Δημητρίου): Μπρόκος, Κοσμίδης, Γαλακτερός, Μερεσιώτης, Παναγιωτίδης, Τριανταφύλλου Κ., Λιάρας (67′ Μεντής), Τριανταφύλλου Δ., Καρακούτης (47′ Ζιγκερίδης), Ναλμπάντης, Παπαστεργίου (78′ Μηντιούρης).

     

    Α.Ο.Κ. (Άγγελος Διγκόζης): Αθανασίου, Μπαντάνης, Κυριακίδης, Γιαλούσης, Τουμανίδης, Λαδάκης, Μπρατσιάνι (55′ Λίτσκας), Μπάτζιος, Παβίσεβιτς, Ζλατκόφσκι (60′ Γρ. Παπαδόπουλος), Μελισσόπουλος (45′ λ.τ. Πτηνόπουλος).

    Comments are closed.