Bookmarks

    Με την ‘πλάτη στον τοίχο” από το πολύ γρήγορο γκολ που δέχθηκε, έπαιζε ο Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Μηχανιώνας, στην αναμέτρηση που έδωσε με τον ΑΟ Καρδιάς αλλά παρά το ότι ήταν καταιγιστικός, αναδείχθηκε ισόπαλος με (1-1).

     

    Η πρώτη του Άγγελου Διγκόζη στον πάγκο των “Αργοναυτών” ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο από το γρήγορο γκολ της ΑΟ Καρδίας αλλά ωστόσο οι παίκτες του Α.Ο.Κ. που έπαιξαν φουλ επίθεση, προσπάθησαν για την μεγάλη αντροπή πιέζοντας ασφυκτικά την άμυνα των γηπεδούχων. Ο Άγγελος Διγκόζης παρέταξε ένα καθαρά επιθετικό σχήμα, ο Α.Ο.Κ. διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχε τον έλεγχο του αγώνα, έχασε πολλές σημαντικές ευκαιρίες να φέρει το παιχνίδι τούμπα, σε ένα 90λεπτο με πολλές συγκινήσεις, αρκετά πλούσιο σε θέαμα. Τελικά έμεινε στο (1-1) και αν υπήρχε μία ομάδα που έπρεπε να κρδίσει αυτός ήταν μόνο ο Α.Ο.Κ.. Πάντως σε ένα ακόμη εκτός παιχνίδι οι καβαλιώτες φίλαθλοι στήριξαν την προσπάθεια της ομάδας και έδωσαν δυναμικό παρόν.

     

    Το φιλμ της αναμέτρησης

     

    Πριν καλά καλά συμπληρωθεί το 1′ είχαμε την ψυχρολουσία για τον Α.Ο.Κ. όταν ο Ξανθόπουλος μετά από γέμισμαμε πλασε έγραψε το (1-0). Στο5′, στο 6′ και στο 22′ οι Μπρατσιάνι, Παβίσεβιτς και Παππάς έχασαν μοναδικές ευκαρίες να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια αφού τα σουτ που έπιασαν δεν βρήκαν τον στόχο τους. Στο 49′ ο Παβίσεβιτς ανατράπηκε από τον Βόσδου αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι και στο 59′ ο Αθανασίου λειτούργησε με έξοχο τρόπο στο δυνατό σουτ από τον Χαρίση. Στο 64′ ο Α.Ο.Κ. έφερε το παιχνίδι στα ίσια όταν ο Παππάς έβγαλε σέντρα και από κοντά ο Λαδάκης με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το (1-1). Στο 85′ τα σουτ των Παππά και Λαδάκη δεν βρήκαν τον στόχο τους και στο 89′ από το κόρνερ του Παππά η κεφαλιά του Δέντσα έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

     

    Διαιτητής της αναμέτρησης μεταξύ του ΑΟ Καρδίας και της Καβάλας, ήταν ο Ενγκίν Κιγιτζή της Ε.Π.Σ. Θράκης που είχε βοηθούς του, του κ.κ. Ιλίας Εμπλιούκ και Χουσείν Κουλά από την ίδια ένωση. Μπροστά τους οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

     

    ΑΟ Καρδίας (Βαγγέλης Αλεξόπουλος): Φαρμάκης, Βόσδου, Κουκουρώνας, Μπιμπισίδης Γ., Μπιμπισίδης Δ., Γίδαρος, Ξανθόπουλος, Στεφανίδης (51′ Μάντζιος), Κωνσταντινίδης (65′ Αγτζίδης), Χαρίσης (72′ Τόπτσης), Προσκυνητόπουλος.

     

    Α.Ο. Καβάλα (Άγγελος Διγκόζης): Αθανασίου, Σταματόπουλος, Κυριακίδης, Γιαλούσης, Δέντσας, Λαδάκης, Παππάς, Κασαπάκης (37′ λ.τ. Γρ. Παπαδόπουλος), Λίτσκας (46′ Μπλιός), Μπρατσιάνι (78′ Μαντάνης), Παβίσεβιτς.

    Comments are closed.