Bookmarks

    Η κλήρωση των αγώνων για την Γ’ φάση του Κυπέλλου θα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη 18 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα στα γραφεία της τοπικής Ένωσης.

    Αυτό έγινε γνωστό στο δελτίο τύπου που εκδόθηκε από τη διοργανώτρια αρχή και στο οποίο γίνονται γνωστές όλες οι τελευταίες δραστηριότητες της ΕΠΣ Καβάλας.

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικότερα στο δελτίο τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας αναφέρονται τα εξής:

    -“1. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Ελπίδες Καβάλας-ΠΟ Κεραμωτής της 15-10-2016 κατακυρώνεται άνευ αγώνα υπέρ του ΠΟ Κεραμωτής με σκορ 3-0 λόγω τιμωρίας της γηπεδούχου ομάδος από την ΕΠΣ Καβάλας.

    2. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Άγιος Λουκάς-Ελπίδες Καβάλας της 22-10-2016 κατακυρώνεται άνευ αγώνα με σκορ 3-0 υπέρ του σωματείου Άγιος Λουκάς λόγω της τιμωρίας του σωματείου Ελπίδες Καβάλας από την ΕΠΣ Καβάλας.

    3. Την Τετάρτη 19-10-2016 οι μικτές μας ομάδες Νέων και Παίδων θα αντιμετωπίσουν στη Θεσσαλονίκη τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας για το πρωτάθλημα Μικτών ομάδων ΕΠΣ.

    4. Συνεχίζονται κάθε Δευτέρα οι προπονήσεις των μικτών μας ομάδων στο γήπεδο Πολυστύλου.

    5. Παρακαλούνται όλοι οι προπονητές των τμημάτων υποδομής να παραλάβουν από την Ένωση το ειδικό έντυπο αξιολόγησης ποδοσφαιριστών ώστε να προχωρήσουν στην συμπλήρωσή του, προκειμένου στο τέλος του πρωταθλήματος να το παραδώσουν στην ΕΠΣ Καβάλας.

    6. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Ατρόμητος Λεκάνης-μυρμιδόνες Καβάλας θα διεξαχθεί την Κυριακή 16-10-2016 ώρα 16:00 αντί του Σαββάτου όπου αρχικά είχε ορισθεί.

    7. Εκ παραδρομής στο προηγούμενο Δελτίο τύπου δεν αναγράφηκε το χρηματικό πρόστιμο των (250) διακοσίων πενήντα ευρώ που επέβαλε η ΕΠΣ Καβάλας στο σωματείο Φίλιπποι Καβάλας.

    8. Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες Αίας Παναγίας-Θεαγένης ΘάσουΑστέρας Φωληάς- Κεραυνός Καλλιράχης και ΑΟ Κάρυανης-Φάρος Μαριών θα αρχίσουν ώρα 15:30.

    9. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Άρης Πρίνου-Μαίανδρος Γέροντα θα διεξαχθεί στο γήπεδο Λιμεναρίων.

    10. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΠΑΟ Καβάλας-ΑΟ Ποταμιάς θα αρχίσει ώρα 12:00 πμ.

    11. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Άρης Πρίνου-Μαίανδρος Γέροντα θα αρχίσει ώρα 3:00 μμ.

    12. Ενημερώνουμε τα σωματεία που προκρίθηκαν ότι η κλήρωση των αγώνων για την επόμενη φάση του Κυπέλλου θα διεξαχθεί την Τρίτη 18-10-2016 ώρα 7:00 μμ στα γραφεία της Ένωσης.

    13. Η ΕΠΣ Καβάλας τροποποίησε την προκήρυξη του πρωταθλήματος Κ-14 όσον αφορά την πρόκριση των ομάδων στη Β’ φάση. Ως εκ τούτου σας γνωρίζουμε ότι στη Β’ φάση θα προκριθούν οι τρεις (3) πρώτες ομάδες του πίνακα βαθμολογίας από τον πρώτο (1ο) όμιλο, οι δύο πρώτες ομάδες από τον δεύτερο (2ο) και τρίτο (3ο) όμιλο, καθώς και η Τρίτη καλύτερη ομάδα από τον δεύτερο (2ο) και τρίτο (3ο) όμιλο. Ως Τρίτη καλύτερη νοείται η ομάδα που μεταξύ των δύο τρίτων θα έχει την υψηλότερη βαθμολογία”.

    Comments are closed.