Bookmarks

    Ο σύλλογος Α.Ο. Ορμή, κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πυγμαχίας παίδων-παμπαίδων-κορασίδων-πανκορασίδων που έγινε στο διάστημα 20-23 Οκτωβρίου 2016 στο κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης και το οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

     

    Ειδικότερα να σημειώσουμε ότι οι επιτυχίες του ΑΟ Ορμή είναι οι εξής:

     

    Η Ραφαέλα Αραμπατζή κέρδισε στον τελικό της κατηγορίας 52 κιλών κορασίδων την Μαγδαληνή Τσεβρενίδου (Πολυδάμας Άρτας).

     

    Η Χριστίνα Νικολάου έπαιξε στον τελικό της κατηγορίας 60κ. πανκορασίδων με αντίπαλο την Κωνσταντίνα Ράπτη (ΑΣ Άρης) και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

     

    Ο Βαγγέλης Χαραλαμπίδης ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στην κατηγορία 54 κιλών παίδων με νίκη επί του Νίκου Χατζουμανίδη (Εθνικός Κοζάνης) .

     

    Τέλος, ο Σταύρος Τογκουσιδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 75κ. παίδων.

     

    Ο προπονητής των νεαρών αθλητών του συλλόγου μας, Μπάμπης Αραμπατζής, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παιδιών αλλά και τα μετάλλια που έφεραν στο σύλλογο. Απόλυτα πετυχημένη ήταν η διοργάνωση που είχε αναλάβει ο Α.Ο. Ορμή και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας και το Δήμο Παγγαίου.

     

    Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πυγμαχίας παίδων-παμπαίδων-κορασίδων-πανκορασίδων να αναφέρουμε ότι συμμετείχαν 107 αθλητές και αθλήτριες από 32 συλλόγους, από όλη τη χώρα.

     

    Comments are closed.