Bookmarks

    Παρελθόν από το πόστο της τεχνικής ηγεσίας του ΑΟΚ, αποτελεί τόσο ο προπονητής Γιάννης Ταουσιάνης όσο και ο Τεχνικός Διευθυντής Βλάσης Καζάκης μετά τις ραγδαίες εξελίξεις, αποτέλεσμα της μαραθώνιας συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής το βράδυ της Τρίτης (5/10).

     

    Η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών έγινε γνωστή μάλιστα μέσα από το δελτίο τύπου που απέστειλε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας και η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου προπονητή αλλά και του νέου Τεχνικού Διευθυντή τυο Α.Ο.Κ.

     

    Το δελτίο τύπου

     

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ., αναφέρει τα εξής:

     

     

    -«Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

    Παράλληλα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Τεχνικό Διευθυντή Βλάση Καζάκη. Η προσφορά του από το συγκεκριμένο πόστο αλλά και ως ποδοσφαιριστής τα τελευταία χρόνια στην ομάδα μας είναι πολύτιμη και για το λόγο αυτό θεωρούμε υποχρέωση μας, δημόσια να τον ευχαριστήσουμε».

    Comments are closed.