Bookmarks

    Με απόλυτη επιτυχία και χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα ολοκληρώθηκε η 4η κατά σειρά προπόνηση του κλιμακίου Ένωσης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδος . Ο επίσημος προπονητής της Ένωσης και Δάσκαλος του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, Χάρης Παλτόγλου κάτοχος 6 Dan, ακολούθησε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό προπονητικό πρόγραμμα των αθλητών της Ένωσης, έχοντας ως βασικό στόχο τα μετάλλια στους επικείμενους αγώνες.

    Παρόντες από τον ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας ήταν οι αθλητές: Πασχάλης Ιωάννου, Γρηγόρης Πιτσής, Παναγιώτης Συσούρκας, Μαρία Τριανταφυλλίδου και Έλενα Λουτσίδου .Υπενθυμίζουμε ότι την ομάδα του κλιμακίου Ένωσης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλαδος απαρτίζουν οι κορυφαίοι βαθμολογικά αθλητές των συλλόγων της Βόρειας Ελλάδας. Στο πλαίσιο του κλιμακίου στους προσεχείς αγώνες, ο αθλητής του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας Γρηγόρης Πιτσής θα συμμετέχει στο 15th Galeb Belgrade Trophy – Serbia Open G1. Πρόκειται για μία διοργάνωση στην οποία θα λάβουν μέρος με βάση τις συμμετοχές περίπου 1200 αθλητές και αθλήτριες από ολόκληρο το κόσμο.

    Η σκληρή προετοιμασία και οι ικανότητες του αθλητή του καβαλιώτικου συλλόγου δίνουν αρκετές ελπίδες για διάκριση. Η τριήμερη αποστολή θα αναχωρήσει την ημέρα της Εθνικής Επετείου, Παρασκευή 28 Οκτωβρίου . Η επόμενη αποστολή του κλιμακίου ορίζεται για την Κροατία, στο 22th Zagreb-Croatia Open, όπου θα συμμετέχουν δυο αθλητές του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας στην αποστολή του κλιμακίου και αυτοί είναι οι Γρηγόρης Πίτσης και Παναγιώτης Συσούρκας.

    Comments are closed.