Bookmarks

    Ούτε απέναντι σε έναν ακόμη νεοφώτιστο στη Γ’ Εθνική, ο Α.Ο.Κ. δεν κατάφερε να πάρει το “τρίποντο” και η ισοπαλία με τον ΑΟ Καρδίας (1-1) στο γήπεδο της Μηχανιώνας ήταν συνολικά η 3η στο υπό εξέλιξη του 1ου ομίλου.

     

    Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα το οποίο αδικεί πέρα για πέρα τους “Αργοναύτες”, στην πρώτη παρουσία του νέου προπονητή Άγγελου Διγκόζη στον πάγκο. Είναι γεγονός πάντως ότι ο Α.Ο.Κ. μετά τη νέα βαθμολογική απώλεια που είχε έμεινε ακόμη πιο πολύ πίσω από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και πλέον οι βαθμοί που τον χωρίζουν από την πρωτοπόρο Δόξα Δράμας έγιναν επτά (7). Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να τονιστεί είναι το ότι από την 5η αγωνιστική, στην οποία βρίσκεται σήμερα το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου, δεν έχει κριθεί απολύτως τίποτε αλλά οι αριθμοί όπως και να έχει, μιλάνε από μόνοι τους.

    Διακοπή λόγω κυπέλλου

    Την ερχόμενη Κυριακή (16/10) θα έχουμε διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω του κυπέλλου της Γ’ Εθνικής (1η φάση) και ο Α.Ο.Κ. που πέρασε στην επόμενη φάση άνευ αγώνα θα δώσει την δυνατότητα στην τεχνική του ηγεσία για ανασυγκρότηση των δυνάμεων αφού ακολουθεί το γειτονικό ντέρμπι με την Δόξα Δράμας στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”. Μέχρι τότε υπάρχει διάστημα τουλάχιστον 10 ημερών και σ’ αυτό ο Άγγελος Διγκόζης θέλει να δουλέψει με τους παίκτες του όσο καλύτερα γίνεται. Δεν αποκλείεται την ημέρα που οι υπόλοιπες ομάδες του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής θα αγωνίζονται για το κύπελλο ο Α.Ο.Κ. να δώσει κάποιο φιλικό το οποίο θα βοηθήσει τον Άγγελο Διγκόζη για να συγκεντρώσει περισσότερα στοιχεία για τους παίκτες που ανήκουν στο έμψυχο δυναμική της ομάδας. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι ο νέος τεχνικός Άγγελος Διγκόζης καθημερινά όλο και περισσότερο γνωρίζει τους επαίτες τους και προσπαθεί κομμάτι κομμάτι να συμπληρώσει το παζλ των συμπερασμάτων του. Την ίδια ώρα να τονιστεί ότι το κλίμα για τον ποδοσφαιριστή Ζόραν Ζλατκόφσκι έγινε ακόμη πιο βαρύ και η μη παρουσία του στην αποστολή του αγώνα με τον ΑΟ Καρδίας αν και είχε αποθεραπευτεί, κάτι σημαίνει. Σε ότι έχει να κάνει με το ιατρικό απουσιολόγιο, να αναφέρουμε ότι ο Μελισσόπουλος εξακολουθεί να είναι τραυματίας την ώρα που ο Κασαπάκης υποχρεώθηκε λόγω του τραυματισμού του σε αναγκαστική αλλαγή στην αναμέτρηση του γηπέδου της Μηχανιώνας.

    Comments are closed.