Bookmarks

    Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. συνεχίζει όπως όλα δείχνουν να στηρίζει τον προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη, παρά την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες περί απομάκρυνσης του και μετά την θλιβερή ήττα από τον Μακεδονικό Φούφα με (2-1).

    Αυτό πηγάζει από το γεγονός ότι η Διοικούσα Επιτροπή των “Αργοναυτών” στην περίπτωση που ήθελε να αντικαταστήσει τον Γιάννη Ταουσιάνη με κάποιον άλλο τεχνικό ήδη θα το είχε πράξει και δεν θα άφηνε να χαθεί χρόνος και να περάσουν κάποιες ημέρες. Και βέβαια από το ότι, δεν θεωρεί αποκλειστικό υπεύθυνο τον νυν προπονητή για τις βαθμολογικές απώλειες των τελευταίων 3 αγωνιστικών (2 ισοπαλίες και μία ήττα). Με βάση όλα τα παραπάνω ο Γιάννης Ταουσιάνης παραμένει στον πάγκο του Α.Ο.Κ. και στο πόστο της τεχνικής ηγεσία του, με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής να θέλουν να παρατείνουν την παραμονή του. Ενδεχομένως θέλουν να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία γενικότερα για κάποιους οι οποίοι βρίσκονται εντός των αποδυτηρίων τουλάχιστον μέχρι το τέλος των δύο αγώνων που ακολουθούν. Δηλαδή με τον ΑΟ Καρδίας εκτός και τη Δόξα Δράμας στο “Ανθή Καραγιάννη”. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί ότι ο Α.Ο.Κ. στην περίπτωση που πάρει 6 βαθμούς στα δύο αυτά παιχνίδια, ξαναμπαίνει σε τροχιά τίτλου και κλείνει για τα καλά το θέμα της παραμονής του Γιάννη Ταουσιάνη. Σε διαφορετική περίπτωση και δεδομένου του ότι ο Α.Ο.Κ. μείνει ακόμη περισσότερο πίσω από την κορυφή και θα απομακρυνθεί το όνειρο της ανόδου, τότε το κλίμα δεν θα είναι ιδιαίτερα βαρύ μόνο για τον προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη πολύ περισσότερο και για κάποιους παίκτες οι οποίοι θα περάσουν την πόρτα της εξόδου. Βέβαια την ίδια ώρα να υπογραμμιστεί ότι στα μέλη της τεχνικής ηγεσίας υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για την απόδοση κάποιων παικτών η οποία χαρακτηρίζεται κάτω του μετρίου. Μάλιστα υπάρχει η πρόθεση ότι αν η κατάσταση δεν αλλάξει και δεν συνετιστούν πολύ γρήγορα θα κληθούν να λύσουν την συνεργασία τους με τον Α.Ο.Κ. αναζητώντας στην συνέχεια την τύχη τους σε άλλο σύλλογο.

    Σε εξέλιξη η προετοιμασία

    Σε αγωνιστικό επίπεδο η προετοιμασία των “Αργοναυτών” για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟ Καρδίας βρίσκεται σε εξέλιξη με τά αγωνιστικά προβλήματα να είναι γνωστά για την τεχνική ηγεσία. Προβλήματα τα οποία έχουν να κάνουν με τους τραυματίες, Ζλατκόφσκι, Μελισσόπουλο και Κασαπάκη οι οποίοι είναι τραυματίες και ακολουθούν θεραπείες για να αποθεραπευτούν.

    Comments are closed.