Bookmarks

     Μία εβδομάδα πριν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, η Καβάλα BC παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ νίκησε στο κλειστό “Αλεξάνδρα Δήμογλου” τον Γ.Σ. Λαρισαίων 1928 με σκορ (88-65).

    Η νίκη για τους γηπεδούχους θα πρέπει να αναφέρουμε ότι κρίθηκε στην 3η περίοδο, όταν η Καβάλα BC ανέβασε αισθητά την απόδοση της, οι παίκτες της έπαιξαν πολύ καλή άμυνα και με πολλές επιλογές στον επιθετικό τομέα προηγήθηκαν με 61-48. Στην 4η περίοδο η ομάδα της Καβάλας πρόσφερε όμορφο θέαμα, στους λιγοστούς, πάλι, φίλους της καλαθοσφαίρισης, που βρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου του Δ.Α.Κ. “Αλεξάνδρα Δήμογλου”.
    Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να τονίσουμε έιναι το ότι η Καβάλα B.C. έχει μία εβδομάδα πριν τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α2 για να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά και να εμφανιστεί όσο περισσότερο έτοιμη γίνεται στην πρεμιέρα. Η νίκη επί του Γ.Σ. Λαρισαίων 1928 ήταν, σαφώς, μία πολύ καλή ψυχολογική “ένεση” για να γίνουν οι επόμενες προπονήσεις με μεγαλύτερη διάθεση και ένταση.

    Η σύνθεση Καβάλα BCστον αγώνα με τον Γ.Σ. Λαρισαίων 1928 ήταν η εξής:

    Ερεβμπενάζιε 6, Μάζουρτσακ 14, Γκέλιος 10(1 τρίποντο), Σκλήβας 9(1 τρ.), Αναστασάκης 2, Μανούσος 12, Κυριακού, Κελαϊδής 15(5 τρ.), Μούκας 5(1 τρ.), Σαββίδης 8(1 τρ.), Μανάκας 7(1 τρ.).

    Comments are closed.