Bookmarks

     Σε κλίμα απόλυτης ικανοποίησης και παρουσία τοπικών αρχών και πολλών καβαλιωτών φιλάθλων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (5/9) ο αγιασμός λειτουργίας του αθλητικού κέντρου του Α.Ο.Κ. στο γήπεδο του Κρυονερίου το οποίο είναι έτοιμο από κάθε πλευρά για να καλύψει όσες ανάγκες προκύψουν τη νέα αγωνιστική περίοδο.

    Στην τελετή του αγιασμού το αθλητικού κέντρου του Α.Ο.Κ. στο Κρυονέρι που αποτελεί πραγματικό στολίδι, παραβρέθηκε σύσσωμη η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας, ο προπονητής Γιάννης Ταουσιάνης και τα υπόλοιπα μέλη της τεχνικής ηγεσίας, το ποδοσφαιρικό δυναμικό της ομάδας, πολλοί φίλαθλοι και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ήταν δίχως άλλο μία σεμνή τελετή με την ικανοποίηση να είναι δδεδομένη από το γεγονός ότι ο Α.Ο.Κ. απέκτησε το δικό του “σπίτι” σε ότι έχει να κάνει με τις προπονήσεις της ομάδας μιας και το γήπεδο του Κρυονερίου θα καλύψει όλες τις ανάγκες της ομάδας σε επίπεδο προπονήσεων κατά τη διάρκεια του νέου πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Βέβαια για να φτάσουμε στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονίσουμε ότι χρειάστηκε η πολύ σημαντική συμβολή από πλευράς του Δήμου Καβάλας, του Αντιδημάρχου Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας Γιώργου Φιλόσογλου, του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Κρυονερίου Κώστα Πριονίδη για την παραχώρηση του γηπέδου και βέβαια του προσωπικού που εργάστηκε μεθοδικά με μεγάλο ζήλο ώστε το προπονητικό κέντρο του Α.Ο.Κ. να είναι πανέτοιμο από κάθε πλευρά. Παράλληλα θα πρέπει να τονίσουμε ότι μετά τον καθιερωμένο αγιασμό πραγματοποιήθηκε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Ναζιανζό Νέας Καρβάλης και στην συνέχεια τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. ετοίμασαν μία πολύ όμορφη γιορτή και εκλεκτούς μεζέδες και πολλά εδέσματα. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Α.Ο.Κ. με δύο τέρματα που σημείωσε ο Μπλιός και δύο ο Ζλατκόφσκι νίκησε τον Ναζιανζό με (4-0). Κατάτη διάρκεια του φιλικού τραυματίστηκε στον αστράγαλο ο Μπρατσιάνι χωρίς ωστόσο το πρόβλημα του να ανησυχεί ιδαίτερα.

    Πρεμιέρα με την Δόξα Προσκυνητών

    Σε αγωνιστικό επίπεδο πολλά και χρήσιμα ήταν τα συμπεράσματα που έβγαλε ο προπονητής των “Αργοναυτών” Γιάννης Ταουσιάνης από το τελευταίο φιλικό, το απόγευμα της προηγούμενης Κυριακής (4/9) στο “Βερούλειο” με τον Απόλλων Παραλιμνίου. Ένα φιλικό στο οποίο ο Α.Ο.Κ. γνώρισε την ήττα με (0-1) αλλά μεγαλύτερη σημασία έχει το ότι ο Γιάννης Ταουσιάνης διαπίστωσε κάποιες μικρές αδυναμίες στις οποίες θα δουλέψει τις επόμενες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα η τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Κ. στις καθημερινές προπονήσεις που θα ακολουθήσουν μέχρι τον αγώνα της πρεμιέρας με τη Δόξα Προσκυνητών θα δώσει ιδιαίτερα μεγάλο βάρος κυρίως σε θέματα τακτικής ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη από κάθε πλευρά για να μπει με το “δεξί” στις νέες υποχρεώσεις στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Σε αγωνιστικό επίπεδο για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο Γιάννης Ταουσιάνης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γρηγόρη Παπαδόπουλου ο οποίος λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπισε έχασε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας. Βέβαια εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας είναι δύο ακόμη ποδοσφαιριστές οι οποίοι κουβαλάνε ποινές τιμωρίας από το περυσινό πρωτάθλημα. Ο λόγος γίνεται για τους Αλέξανδρο Μπρατσιάνι και Γιώργο Λίτσκα οι οποίοι θα απουσιάσουν από τους 3 πρώτους αγώνες του νέου πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

    Comments are closed.