Bookmarks

    Πολύ ενδιαφέρουσα μπορεί να χαρακτηριστεί συνέντευξη τύπου που δόθηκε σήμερα Πέμπτη (29/9) από πλευράς του προπονητή των “Αργοναυτών” Γιάννη Ταουσιάνη και των παικτών του ΑΟΚ Αλέξανδρου Μπρατσιάνι και Γιώργου Λίτσκα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τον Μακεδονικού Φούφα, στην έδρα του.

     

    Αρχικά ο υπεύθυνος τύπου του Α.Ο.Κ. Πέτρος Πετρόπουλος επεσήμανε ότι οι Λιτσκας και Μπρατσιάνι επανεμφανίζονται στον αγώνα της Κυριακής μετά την τιμωρία των 3 αγωνιστικών ενώ ευχαρίστησε τους καβαλιώτες φιλάθλους εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής για την συμπαράσταση τους στους 3 πρώτους αγώνες παρά το άτυχο (0-0) της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ορφέα Ξάνθης

    Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Μπρατσιάνι

    Με την σειρά του ο ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Μπρατσιάνι τόνισε πως η ομάδα με τον Ορφέα Ξάνθης ήταν πολύ άτυχη που δεν πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης απέναντι σε ένα σύνολο που αγωνίστηκε με κλειστή άμυνα. Παράλληλα ο ίδιος σημείωσε ότι η ομάδα της Καβάλας δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις για να ξεπεραστούν κάποια προβλήματα με τις κλειστές άμυνες. Και χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Μπρατσιάνι σημείωσε:

    -«Πάμε για τους 3 βαθμούς της νίκης στο επόμενο παιχνίδι και ήμουν πολύ λυπημένος που δεν μπορούσα στην αναμέτρηση με τον Ορφέα Ξάνθης να βοηθήσω την ομάδα μου. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως θα προσπαθήσουμε για να πετύχουμε στον στόχο που βάλαμε από την αρχή».

     

    Οι δηλώσεις του Γιώργου Λίτσκα

    Από την πλευρά του ο Γιώργος Λίτσκας τόνισε πως το παιχνίδι που προηγήθηκε πως ήταν μία κακή παρένθεση και πλέον συνεχίζουν κοιτώντας μόνο το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής. Παράλληλα σημείωσε ότι η ομάδα προετοιμάζονται καθημερινά και ο στόχος είναι, το 2 στα 2 νίκες στα επόμενα δύο εκτός έδρα ματς που ακολουθούν, ενώ υπογράμμισε ο Γιώργος Λίτσκας ότι είναι καθόλα έτοιμος με την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

     

    Οι δηλώσεις του Γιάννη Ταουσιιάνη

    Από την πλευρά του ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Γιάννης Ταουσιάνης σημείωσε ότι σαφώς το αποτέλεσμα της Κυριακής ήταν αρνητικό καθώς έχασαν 2 βαθμούς την στιγμή που δεν υπάρχει η πολυτέλεια για κάτι τέτοιο. Πρόσθεσε πως δεν έχει παράπονο από τους παίκτες του καθώς πίεσαν τον αντίπαλο και το μόνο που προβλημάτισε ήταν τι τακτική έπρεπε να εφαρμόσουν για να μπορέσουν να έχουν λύσεις στην επίθεση και να είναι πιο ξεκάθαροι στον επιθετικό τομέα. Ταυτόχρονα ο Γιάννη Ταουσιάνης υχαρίστησε τον φίλαθλο κόσμο για την στήριξη του και τον φροντιστή του “Βερούλειου” σταδίου, Σάββα Χατζηγεωργίου για την φροντίδα του γηπέδου.

    Επίσης ανέφερε ότι ελπίζουν ότι σύντομα το «Ανθή Καραγιάννη» θα είναι έτοιμο από κάθε πλευρά ώστε να επανέλθει η ομάδα σε αυτό.

     

    Σε καλή κατάσταση

    «Είμαστε σε καλή κατάσταση, δεν έχω παράπονο από τους παίκτες και στο επόμενο παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας και να εκμεταλλευτούμε την επιθετική μας υπεροχή καθώς η ομάδα ενισχύεται με τους Λιτσκα και Μπρατσιάνι, ώστε να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Α.Ο.Κ., Γιάννης Ταουσιάνης.

     

    Οι απουσίες

    Στο αγωνιστικό κομμάτι θα απουσιάσουν οι Μελισσόπουλος, Κασαπάκης (πρόβλημα στον δικέφαλο και μέση) και Ζλατκόφσκι (πρόβλημα σύσφιξης δικεφάλου).

     

    Για το «Ανθή Καραγιάννη» ο Γιάννης Ταουσιάνης επανέλαβε ότι ευελπιστούν να είναι έτοιμο για το ντέρμπι με την Δόξα Δράμας ή και αν κληρωθούν στο κύπελλο να αγωνιστούν σε αυτό. «Λογικά θα είναι έτοιμο το «Ανθή Καραγιάννη» πριν το ντέρμπι με την Δράμα σύμφωνα και με την ενημέρωση που έχω» σημείωσε χαρακτηριστικά.

    Για το παιχνίδι με τον Μακεδονικό Φούφα ανέφερε ότι είναι μία ομάδα που μπορεί να κάνει την ζημιά γιατί διψάει για βαθμούς, καθώς είναι ομάδα που πρέπει να προσεχθεί στις αντεπιθέσεις διότι έχει παίκτες με μία ποιότητα.

     

    Δεν προβληματίστηκε

    Σε ότι αφορά την έλλειψη δημιουργίας φάσεων στο προηγούμενο παιχνίδι δήλωσε πως δεν τον προβλημάτισε καθόλου αυτό καθώς υπήρχαν συνθήκες να δημιουργηθούν φάσεις, δεν τον ανησυχεί αυτό καθώς η ομάδα είχε και ελλείψεις.

    Για την διαιτησία ο Γιάννης Ταουσιάνης τόνισε πως αισθάνθηκε ότι ήταν “εχθρική” καθώς ο διαιτητής συνεχώς έσπαζε τον ρυθμό του παιχνιδιού και είχε άκρως τυπικά σφυρίγματα.

    Τέλος για τον Ζόραν Ζλατκόφσκι σχολίασε πως κακώς ασχολούνται όλοι με αυτόν, τόνισε πως είναι ένα καλός παίκτης που ενδεχομένως να μην είναι σε φόρμα αυτό το διάστημα και υπογράμμισε όποιος είναι σε φόρμα και όποιος είναι εκτός φόρμας δεν θα αγωνίζεται.

     

     

    Comments are closed.