Bookmarks

    Σε ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ως τα τελευταία δευτερόλεπτα, η Καβάλα B.C. γνώρισε την ήττα πριν από λίγη ώρα με 61-65 στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» από τον Απόλλωνα Πάτρας για την 1η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού.

    Οι παίκτες του Ηλία Μωσαΐδη, έδωασν τον καλύτερο τους εαυτό σε ένα παιχνίδι που είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι και έκαναν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια ως το τέλος, πάλεψαν απέναντι σε μια ομάδα από μεγαλύτερη κατηγορία και αν δεν πάθαιναν ένα επιθετικό «μπλακ άουτ», μένοντας πίσω με 11 πόντους.

    Στο δ’ δεκάλεπτο έκαναν την αντεπίθεσή τους, μείωσαν στους τρεις (60-63) με τρίποντο του Κελαϊδή και θα μπορούσαν να οδηγήσουν το ματς στην παράταση, όμως ο γκαρντ της καβαλιώτικης ομάδας ήταν άστοχος σε σουτ τριών πόντων στα 18 δεύτερα, με τον Τζόουνς να γράφει με μια βολή το τελικό 61-65.

    Οι Αχαιοί θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου τον νικητή του αγώνα μεταξύ του Ηρακλείου και του Κοροίβου.

    Τα δεκάλεπτα: 17-16, 35-35, 43-52, 61-65 

    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 17-16, 35-35, 43-52, 61-65

    Οι συνθέσεις των ομάδων

    Καβάλα BC: Μανάκας 2, Αναστασάκης 2, Μάζουρτσακ 7, Σαββίδης 1, Κελαϊδης 17, Κουμλέλης 2, Γκέλιος 13, Μούκας 5, Σκλήβας 11.

    Απόλλων Πάτρας: Τζόουνς 14, Μαστρογιαννόπουλος 4, Βεργίνης 11, Σλαφτσάκης 2, Τσιάρας 7, Διαμαντάκος 3,  Καλινόσκι 8, Μπάβτιτς 2, Ράσελ 14, Κόμπινς 7.

    Οι δηλώσεις του Ηλία Μωσαϊδη

    Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Καβάλα BC Ηλίας Μωσαϊδης έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ και μεταξύ των άλλων υποστήριξε και τα εξής:

    -«Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, πολύ δυνατό με μία ομάδα της Α1 κατηγορίας. Εμείς από την πλευρά μας είδαμε κάποια πράγματα από την ομάδα μας, που μας άρεσαν βγάζοντας τα συμπεράσματα που θέλαμε. Σίγουρα μας λείπουν 2 παίκτες αυτή τη στιγμή, είμαστε 10. Τα παιδιά έχουν κουραστεί πάρα πολύ.  Δεν έχουμε αλλαγές, ελπίζω γρήγορα να συμπληρωθεί το ρόστερ. Είπα στα παιδιά να μπούνε μέσα και να κοιτάξουν στα μάτια τον αντίπαλο. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας  Μου αρέσει η μαχητικότητα που έχουν, τη βγάλανε και στη Λάρισα. Θα χτίσουμε πάνω σε αυτό.  Παράλληλα θέλω να σας τονίσω ότι εμείς από την πλευρά μας δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι για το πρωτάθλημα και θα πρέπει να ενισχυθούμε με δύο ακόμη παίκτες. Πτην ίδια ώρα θα πρέπει να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες μας».

    Comments are closed.