Bookmarks

    Στους ρυθμούς του αγώνα στον Λαγκαδά με την ομώνυμη ομάδα κινούνται άπαντες στον Α.Ο.Κ. τις τελευταίες ημέρες με τον προπονητή Γιάνη Ταουσιάνη να δίνει ιδιαίτερα μεγάλη βαρύτητα στον τομέα της τακτικής με δεδομένα τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει.

    Την Τρίτη (13/9) μάλιστα ο τεχνικός της Καβάλας Γιάννης Ταουσιάνης έδωσε ρεπό στους παίκτες του για να ξεκουραστούν για την προσπάθεια που κατέβαλαν στον αγώνα της πρεμιέρας και από την επόμενη ημέρα ξεκίνησε η προετοιμασία για την επόμενη μάχη. Μάλιστα θα πρέπει να αναφέρουμε ότι για τον δύσκολο αγώνα στον Λαγκαδά με την ΑΠΕΛ την ερχόμενη Κυριακή, δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Αλέξανδρος Μπρατσιάνι και Γιώργος Λίτσκας. Την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. είναι τόσο ο Χρήστος Μπάτζιος που είναι τραυματίας και πολύ δύσκολα θα προλάβει όπως και ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος ο οποίος ημέρα με την ημέρα όλο και περισσότερο ανεβάζει ρυθμούς στις καθημερινές προπονήσεις. Σε ότι έχει να κάνει με τον αρχηγό Χάρη Παππά ο οποίος οδηγήθηκε σε αναγκαστική αλλαγή στην αναμέτρηση με τη Δόξα Προσκυνητών να αναφέρουμε ότι η κατάσταση του δεν ανησυχεί τον Γιάννη Ταουσιάνη ο οποίος μπορεί να τον υπολογίζει για το εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι στον Λαγκαδά. Την ίδια ώρα να υπογραμμίσουμε ότι θεαματικές αλλαγές δεν αναμένονται στην επιτυχημένη «συνταγή» της πρεμιέρας με τους Προσκυνητές, ενώ θέσεις διεκδικούν κυρίως οι Ζλατκόφσκι- Πτηνόπουλος. «Φάρο» για την Καβάλα αποτελούν ο ενθουσιασμός και η καλή ψυχολογία και φυσικά η «τρελή» φόρμα του Σέρβου επιθετικού Μάρκο Παβίσεβιτς.

    Με κόσμο στο πλευρό του μέσα στον Λαγκαδά

    Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ο Α.Ο.Κ. στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής και στην εκτός έδρας καθοριστική αναμέτρηση με τον Λαγκαδά θα έχει την συμπαράσταση αρκετών καβαλιωτών φιλάθλων οι οποίοι με τα επιβατικά τους αυτοκίνητα θα ταξιδέψουν στην πόλη του Λαγκαδά. Μάλιστα η βαθμολογική κρισιμότητα του συγκεκριμένου αγώνα κρατάει σε εγρήγορση τους φιλάθλους της Καβάλας οι οποίοι αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρόν και με την επιβλητική τους παρουσία θα βοηθήσουν τους παίκτες των “Αργοναυτών” για την κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης. Ένας στόχος πολύ εφικτός για την ομάδα της Καβάλας η οποίοι θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα.

    Ο Σέζος από το Κιλκίς σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Τέλος σε όλα τα παραπάνω να αναφέρουμε ότι την αναμέτρηση του Λαγκαδά με τον Α.Ο.Κ. ορίστηκε να διευθύνει ο διαιτητής Αθανάσιος Σέζος της Ε.Π.Σ. Κιλκίς με βοηθούς του, του κ.κ. Γεώργιο Χριστάκογλου και Στυλιανό Γούτα της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής.

    Comments are closed.