Bookmarks

    Στο τελευταίο του φιλικό πριν την πρεμιέρα, ο Α.Ο.Κ. σήμερα Κυριακή (4/9) στο “Βερούλειο” στάδιο έχασε με (0-1) από τον δυνατό Απόλλων Παραλιμνίου με τον Γιάννη Ταουσιάνη να καταγράφει κάποιες μικροαδυναμίες που παρουσίασε η ομάδα και τις οποίες πρέπει να διορθώσει τις επόμενες ημέρες.

    Μία εβδομάδα ακριβώς πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ο Α.Ο.Κ. έδειξε ότι αγωνιστικά είναι σχεδόν έτοιμος να μπει δυνατά στο παιχνίδι για την άνοδο του στην Football League. Με την εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στον Απόλλων Παραλιμνίου μπορεί να μην έδειξε την απαιτούμενη άνεση στο σκοράρισμα όμως με την καλή του κυκλοφορία και την πίεση που άσκησε κυρίως στο β’ ημίχρονο έδειξε ότι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, έγινε δουλειά σε βάθος . Κόντρα στον Απόλλων Παραλιμνίου, ένα πολύ αξιόλογο αντίπαλο, οι παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη έδειξαν αγωνιστική ωριμότητα και πειθαρχία κυρίως στην επανάληψη, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και βέβαια να σημειώσουμε ότι ήταν ανώτεροι από τους αντιπάλους τους, παρά το ότι οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι στο σκορ.

    To χρονικό του φιλικού

    Στο πρώτο μίχρονο ο Α.Ο.Κ. έχασε δύο σημαντικές ευκαρίες για να προηγηθεί στο σκορ με τους Γιαλούση και Μελισσόπουλο αλλά στο στο 43′ ήρθε η ψυχρολουσία όταν ο Καρακούτης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Αθανασίου έγραψε το (0-1). Στην επανάληψη ο Απόλλων Παραλιμνίου κλείστηκε στο μισό γήπεδο ενώ οι παίκτες του Α.Ο.Κ. ανέβασαν αισθητά την απόδοση τους, πίεσαν αρκετά την αντίπαλη εστία και έχασαν ευκαιρίες για να πάρουν ακόμη και τη νίκη.

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής του φιλικού του Α.Ο.Κ. με τον Απόλλων Παραλιμνίου ήταν ο Σταύρος Μάνταλος με βοηθούς του, τους Μανόλη Μάναλη και Κωνσταντίνο Δεδονάκη της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

    Μπροστά τους οι δύο αντίπαλες ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

    Α.Ο.Κ. (Γιάννης Ταουσιάνης): Αθανασίου, Mπαντάνης, Κυριακίδης, Μπάτζιος, Γιαλούσης Δέντσας, Παππάς, Λαδάκης, Παβίσεβιτς, Μελισσόπουλος, Πτηνόπουλος.

    Αγωνίστηκαν και οι: Σταματόπουλος, Μπλιός, Συριτούδης, Ζλατκόφσκι, Μπρατσιάνι, Κασαπάκης.

    Απόλλων Παραλιμνίου (Νίκος Κουζουντίδης): Χατζηγιαννάκης, Κοσμίδης, Παναγιωτίδης, Τριανταφύλλου Κ., Λιάρας, Καρακούτης, Ζυγκερίδης, Μεντής, Τριανταφύλλου Δ., Ναλμπάντης, Μερεσιώτης.

    Αγωνίστηκαν και οι: Παπαστεργίου, Μηντιούρης, Γεωργιάδης, Τάκας, Μπρόκος, Ρούμπος, Ζάγκας.

    Comments are closed.