Bookmarks

    H β’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας ξεκίνησε με την αναμέτρηση Κεραυνός Κρηνίδων-Κεραυνός Ελευθερών που κρίθηκε υπέρ των γηπεδούχων στην διαδικασία των πέναλτι.

     

    Την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι μετά από ένα δραματικό παιχνίδι, ο Άρης Ζυγού πήρε τη νίκη πρόκριση στην παράταση με σκορ (3-2) σε βάρος της Δόξας Αμυγδαλεώνα αλλά και ο Φρίξος ΠΛατανοτόπου με (4-0) επί του Ποντιακού Ποντολιβάδου. Από κει και πέρα να τονίσουμε ότι ο Ηρακλής Καβάλας είχε εύκολο απόγευμα στο “Βερούλειο” και νίκησε με 6-0 την αντίσταση των Μυρμιδόνων Καβάλας και κατέκτησε και τυπικά την 1η θέση στον 11ο όμιλο. Θα υποδεχθεί στην 2η φάση το νεοφώτιστο στην Α’ κατηγορία Εθνικό Νέας Καρυάς.

     

    Ο Ναζιανζός Νέας Καρυάς πήρε τη νίκη με σκορ (4-2) τον Ποσειδώνα και θα παίξει με την ΑΕΚ Καβάλας στην 2η φάση. Ο Απόλλων Χρυσοχωρίου ήταν πρώτος στον 7ο όμιλο και θα παίξει στο Κωτσάλου με τον Ολυμπιακό Καβάλας. Με τη σειρά του ο Ατρόμητος Λεκάνης πάει στο Πολύστυλο. Τέλος να αναφέρουμε ότι αναβλήθηκαν, λόγω της πυρκαγιάς, τα δύο παιχνίδια της Θάσου.

     

    Τα αποτελέσματα

    Εξ αναβολής-1ηφάση

    Ηρακλής Καβάλας-Μυρμιδόνες Καβάλας 6-0

    Δόξα Θεολόγου- Φάρος Μαριών δ.δ.

    Βυζάντιο-Βύρων Καβάλας 3-0

    Μαίανδρος Γέροντα-Απόλλων Χρυσοχωρίου 1-5

    Ναζιανζός-Ποσειδών Καβάλας 4-2

     

    2η φάση

    Κρηνίδες-Ελευθεραί 0-0κ.α., 0-0παρ., 4-2πεν.

    Θεαγένης Θάσου-Αίας Παναγίας δ.δ.

    Άρης Ζυγού-Δόξα Αμυγδαλεώνα 1-1κ.α., 3-2παρ.

    Φρίξος-Ποντιακός Ποντολιβάδου 4-0

    Comments are closed.