Bookmarks

    Ο Α.Ο. Ορμή θα διοργανώσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων-παμπαίδων στο διάστημα 20-23 Οκτωβρίου 2016, στο κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης.  Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας εμπιστεύεται το σύλλογο μας και φέτος, γνωρίζοντας πως η διοργάνωση θα είναι απόλυτα πετυχημένη όπως άλλωστε και οι προηγούμενες.

     

    Αρωγός στη προσπάθεια θα είναι ο δήμος Παγγαίου. Η Ελευθερούπολη αλλά και η ευρύτερη περιοχή του δήμου άλλωστε γίνεται το επίκεντρο της πυγμαχίας κάθε χρόνο χάρη στη προσπάθεια των υπευθύνων του συλλόγου μας.

     

    Σπουδαία διοργάνωση

    Ο πρόεδρος του Α.Ο. Ορμή, Βασίλης Βεργόπουλος, εύχεται στη νεαρή αθλήτρια του συλλόγου μας Ραφαέλα Αραμπατζή καλή επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας κορασίδων που θα διεξαχθεί στο διάστημα 19-28 Σεπτεμβρίου 2016 στο Ορντού της Τουρκίας. Όπως ανέφερε: «Είναι πολύ καλά προετοιμασμένη, καλά προγραμματισμένη και με καλή παρουσία αλλά και λίγη τύχη μπορεί να πετύχει και κάτι παραπάνω. Εγώ το πιστεύω γιατί γνωρίζω καλά τη νεαρή μας αθλήτρια και τις δυνατότητές της. Εύχομαι επίσης καλή επιτυχία στον προπονητή της νεαρής αθλήτριας και προπονητή του συλλόγου μας Μπάμπη Αραμπατζή».

    Ευχαρίστησε επίσης όλους όσοι βοήθησαν ώστε να συγκεντρωθεί το μεγάλο ποσό που απαιτούνταν για να μπορέσει η Ραφαέλα και ο προπονητής της να ταξιδέψουν στην Τουρκία για μια τόσο σπουδαία διοργάνωση.

    Comments are closed.