Bookmarks

    Στο πλαίσιο του νέου πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής (11/9) στο “Βερούλειο” με τη Δόξα Προσκυνητών, παραχωρήθηκε σημέρα Πέμπτη (8/9) συνέντευξη τύπου από τους εκπροσώπους του αγωνιστικού τμήματος του Α.Ο.Κ..

     

    Αρχικά τον λόγο πήρε ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου της ομάδας Πέτρος Πετρόπουλος ο οποίος δήλωσε πως τα ψέματα τελείωσαν, έγινε μία υπέρβαση στην ομάδα και οι Καβαλιώτες φίλαθλοι θα πρέπει να ορθώσουν την παλικαριά τους και να σταθούν δίπλα στην ομάδα επιβραβεύοντας την προσπάθεια που καταβλήθηκε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού τόσο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας όσο και από πλευράς της Διοικούσας Επιτροπής. «Χωρίς τον κόσμο δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα και ο κόσμος πρέπει να δώσει το στίγμα του με την παρουσία του στο γήπεδο, με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας για να κόψει ο ΑΟΚ πρώτος το νήμα στο φετινό πρωτάθλημα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου της ομάδας Πέτρος Πετρόπουλος.

    Ακολούθως το λόγο πήρε ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Κασαπάπης ο οποίος μεταξύ των άλλων σημείωσε ότι βρίσκεται δύο μήνες στην ομάδα και διαπίστωσε ότι έχει πολύ καλές υποδομές και γήπεδα πού καλού επιπέδου επαγγελματικού. Χαρακτηριστικά ο ίδιος δήλωσε τα εξής:

    -«Φέτος οφείλουμε να είμαστε οι πρωταγωνιστές και η προσπάθεια πρέπει να είναι ακόμη μεγαλύτερη από πέρυσι από τον πρώτο έως τον τελευταίο παίκτη» σημείωσε χαρακτηριστικά. Τέλος ανέφερε ότι η δουλειά τους πρέπει να φανεί στο γήπεδο και πως στο τέλος θα τα καταφέρουν να ανέβουν κατηγορία.

    Στην εξέλιξη της συνέντευξης τύπου ακολούθησαν οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή, Λευτέρη Γιαλούση τόνισε ο οποίος υπογράμμισε πως οι φίλαθλοι αγαπούν και πονούν την ομάδα και ως εκ τούτου και ο ίδιος θέλει να μπει στην νοοτροπία και φιλοσοφία της ομάδας για να τον αγαπήσουν.

    Πρόσθεσε πως πρέπει να δουλεύουν καθημερινά διότι ο ΑΟΚ πρέπει να είναι πρωταγωνιστής καθώς δεν του αξίζει η κατηγορία της Γ` Εθνικής και ως εκ τούτου την φετινή χρονιά πρέπει να ανέβουν στην Β` Εθνική και την επόμενη στην Super League. Διότι όπως εξήγησε ο ίδιος αντιμετώπισε την Καβάλα στην Super League όπου ήταν μία ομάδα πρότυπο! Καταληκτικά ανέφερε ότι η ομάδα έχει πολύ κόσμο στο πλευρό της και θα προσπαθήσουν ώστε να ανέβει στην υψηλότερη κατηγορία..

    Οι δηλώσεις του Γ. Ταουσιάνη

    Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Γιάννης Ταουσιάνης που ευχήθηκε η χρονιά φέτος να είναι με επιτυχίες παρουσιάζοντας κάτι καλύτερο από πέρυσι με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

    Παράλληλα ο Γιάννης Ταουσιάνης υπογράμμισε ότι σε μεγάλο ποσοστό επετεύχθη ο στόχος που είχαν να διατηρήσουν τον μεγαλύτερο περυσινό κορμό της ομάδας καθώς παρέμειναν στην ομάδα 16 παίκτες και είχαν 9 προσθήκες παικτών κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, οι οποίοι αγωνίζονταν σε μεγαλύτερες κατηγορίες για να βοηθήσουν τον Α.Ο.Κ. να κάνει πράξη τον στόχο της ανόδου.

    Πρόσθεσε ο Γιάννης Ταουσιάνης πως έχουν πετύχει το 95% της πληρότητας των στόχων καθώς έχουν κάνει μία πάρα πολύ καλή προετοιμασία λόγω και των υποδομών της ομάδας καθώς το βοηθητικό του Περιγιαλίου διαθέτει πολλές ανέσεις. Ο προπονητής του Α.Ο.Κ. ευχαρίστησε παράλληλα τον Ερασιτέχνη ΑΟΚ για την συντήρηση των γηπέδων ενώ ανέφερε ότι η ομάδα έδωσε 8 φιλικά όπου πλην ενός πήγε πάρα πολύ καλά. Σε ότι αφορά το νέο προπονητικό κέντρο στο Κρυονέρι σχολίασε πως είναι ένα έργο πνοής και πως αν είναι και το γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη» όσο το δυνατός πιο σύντομα έτοιμο, όλα τα θέματα του ΑΟΚ θα έχουν λυθεί.

    Ανταγωνιστικό πρωτάθλημα

    Για το φετινό πρωτάθλημα του 1ου ομίλου, ο Γιάννης Ταουσιάνης ανέφερε ότι θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό από το περυσινό καθώς φέτος δεν υπάρχει ο Άρης και οι ομάδες έχουν μικρές διαφορές στην δυναμικότητα τους και άρα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Πρόσθεσε δε πως οι Δράμα και η Καλαμαριά έχουν μία δυναμική λόγω των μεταγραφών που έκαναν ενώ ακολουθούν ο Α.Ο.Κ. και ο Λαγκαδάς. Τα ποσοστά της διαφοράς θα φανούν μέσα στο γήπεδο είπε χαρακτηριστικά ενώ σχολίασε πως φέτος ίσως να υπάρχει κάτι αρνητικό στο πρωτάθλημα καθώς βάση της προκήρυξης υποβιβάζεται μόνον μία ομάδα και αυτό ενδέχεται να στερήσει το κίνητρο της επιβίωσης για κάποιες ομάδες.

    Ο αγώνας της πρεμιέρας

    Αναφορικά με την 1η αγωνιστική όπου ο ΑΟΚ αντιμετωπίζει την Δόξα Προσκηνητών στο “Βερούλειο” ο Γιάννης Ταουσιάνης, σχολίασε πως είναι μία πειθαρχημένη ομάδα με δεμένο σύνολο και το παιχνίδι χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Σε αυτό θα στερηθούν των υπηρεσιών των Μπρατσιάνη και Λιτσκα που είναι τιμωρημένοι από το προηγούμενο πρωτάθλημα αλλά και εκείνες του Γρηόρη Παπαδόπουλου που είναι τραυματίας, αλλά υπάρχουν αντικαταστάτες τους δεδομένου ότι το γνώριζαν από την αρχή και φρόντισαν γι` αυτό. «Σίγουρα θέλουμε την βοήθεια του κόσμου που έχει μεγάλες απαιτήσεις από την ομάδα, την ώρα που έγινε μία σοβαρή προσπάθεια από την Διοικούσα Επιτροπή και θέλουμε να υπάρχει μία αμφίδρομη σχέση με τους φιλάθλους, να μην περιμένουν να έρθουν οι σερί νίκες για να μας βοηθήσουν, αλλά να μας ενισχύσουν από την αρχή για να έρθουν οι σερί νίκες’ σημείωσε με έμφαση. Σημείωσε δε πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό ενώ για τον Παβίσεβιτς τόνισε πως είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης με εμπειρία μεγάλη που χρειάζεται προσαρμογή ενώ κάθε ημέρα βελτιώνεται.

    Τέλος ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ταουσιάνης ανέφερε ότι η φυσική κατάσταση των παικτών είναι πολύ καλή ενώ σχολίασε πως στο πρωτάθλημα θα έρθουν αντιμέτωποι πολλές φορές με τακτικές ομάδων που θα θέλουν να μην δεχτού τέρμα και ως εκ τούτου θα προσαρμόσουν και την δική τους αγωνιστική τακτική.

     

    Comments are closed.