Bookmarks

    Οι διαιτητές Βασίλης Καραβασίλης, Γιώργος Λάζαρης και Φώτης Καμπερίδης είναι στους πίνακες διαιτησίας για τη νέα χρονιά, οι δύο πρώτοι ως βοηθοί της Super League και ο τελευταίος ως βοηθός της Β’ κατηγορίας ενώ την ίδια ώρα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι άνοιξαν τις “πόρτες” για τους νεότερους διαιτητές μέλη της Ε.Π.Σ. Καβάλας.  

    Πιο συγκεκριμένα να υπογραμμίσουμε ότι ο διαιτητής Μανώλης Μηναδάκης μπήκε στους πίνακες βοηθών της Β’ κατηγορίας και επίσης ο Παναγιώτης Μπουρδουμπάς και ο Δημήτρης Ψωμόπουλος μπήκαν στον πίνακα διαιτητών 3ης κατηγορίας. Από κει και πέρα στον πίνακα βοηθών διαιτητών 3ης κατηγορίας είναι οι Θανάσης Βερνέζης, Αντώνης Μανάλης και Κώστας Δεδονάκης.   Παράλληλα, η Ε.Π.Σ. Καβάλας έχει δύο νέους διαιτηές στον πίνακα διαιτητών 4ης κατηγορίας και αυτοί είναι οι Θωμάς Νεοχωρίτης, Βασίλης Γιαπιτζόγλου. Η Νατάσα Μυλοπούλου πέρασε με εξαιρετική ευκολία τα τεστ τα οποία όπως είναι γνωστό πραγματοποιήθηκαν στη Βέροια και αναμένεται να μπει και αυτή τους πίνακες γυναικών.

    Στους πίνακες των παρατηρητών

    Από και και πέρα να σημειωθεί πως ο Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης θα είναι στη νέα χρονιά στον πίνακα διαιτησίας Α’ κατηγορίας και οι Βασίλης Κυριακούδης, Δημήτρης Κωνσταντάρας σε εκείνον της Β’ κατηγορίας. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι δύο ακόμη μέλη της Ε.Π.Σ. Καβάλας, ο Φώτης Τερετίδης και ο Γιώργος Μπέης είναι στον πίνακα παρατηρητών της 3ης κατηγορίας. Επίσης, ο Γιάννης Κούτλας και ο Απόστολος Μουμτσάκης είναι στον πίνακα παρατηρητών 4ης κατηγορίας.

    Comments are closed.