Bookmarks

    Στο πρώτο του φιλικό, που έδωσε ο Νέστος Χρυσούπολης το απόγευμα της Παρασκευής (5/8) παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στην Κ-20 της Σκόντα Ξάνθη αφήνοντας ωστόσο καλές εντυπώσεις σε γενικές γραμμές αν και είναι πολύ νωρίς για να βγούνε ασφαλή συμπεράσματα.

     

    Το παιχνίδι να σημειώσουμε ότι λόγω των έργων που πραγματοποιούνται στο δημοτικό στάδιο της Χρυσούπολης για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα, πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Κεραμωτής. Ο Νέστος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε κάποιες καλές φάσεις στην αντίπαλη εστία και προηγήθηκε στο 30` με τον Βαλαβανόπουλο ο οποίος έγραψε το (1-0). Στην επανάληψη οι παίκτες του Δημήτρη Μαγκαφίνη διατήρησαν την πρωτο βουλία των κινήσων, είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας και ενώ όλα έδειχναν ότι ο Νέστος στο πρώτο φιλικό του θα έπαιρνε την νίκη, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στην επανάληψη και ισοφάρισαν στο 89` με τον Τζιβανόπουλο ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (1-1). Βέβαια ο προπονητής του Νέστου Δημήτρης Μαγκαφίνης να πρέπει να σημειώουμε ΄τι από το πρώτο φιλικό της ομάδας τους κόντρα στην ομάδα Κ-20 της Ξάνθης, είδε αυτά που ήθελε να δει από τους παίκτες τους σε συλλογικό αλλά και σε ατομικό επίπεδο, έβγαλε τα πρώτα του συμπεράσματα και από κει και πέρα, στις καθημερινές προπονήσεις που θα ακολουθήσουν στην εξέλιξη της προετοιμασίας θα διορθώσει τις αδυναμίες που διαπίστωσε. Παράλληλα να σημειώσουμε ότι ο Νέστος προγραμμάτισε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι στη διάρκεια της εξέλιξης της προετοιμασίας του, συτήν την φορά στην Αλεξανδρούπολης στις 20 Αυγούστου κόντρα στον τοπικό Εθνικό.

     

    Ο Νέστος ξεκίνησε με τους: Κυφωνίδη, Καζαντζίδη, Μπουλγούρα, Παυλίδη, Κωνσταντινίδη, Μαζιώτη, Ντερτιλή, Αποστολίδη, Μιχαλάκη, Βαλαβανόπουλο, Παναγιωτόπουλο.

    Αγωνίστηκαν και οι: Σουμουλίδης, Λάσπατζης, Μαρκάκης, Παυλακάκης, Καλτσάς, Τσάκωνας, Ματέο, Φαμπιόλ, Καστανίδης, Ζαρκαντζάς.

     

     

    Comments are closed.