Bookmarks

    Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. έκανε μία ακόμη υπέρβαση κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού που διανύουμε και ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της τον έμπειρο επιθετικό Μάρκο Παβίσεβιτς .

    Πρόκειτ

    αι για μία πολύ σπουδαία μεταγραφή για την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη και η οποία με την απόκτηση του Σέρβου Μάρκο Παβίσεβιτς ενισχύεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στον επιθετικό τομέα. Να σημειώσουμε ότι ο Μάρκο Παβίσεβιτς βρέθηκε σήμερα Πέμπτη (11/8) στην Καβάλα και γύρω στις 2 και μισή το μεσημέρι οριστικοποιήθηκε η συμφωνία με τη Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ.. Στα γραφεία της ομάδας οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, ο Μάρκο Παβίσεβιτς υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο για να ακολουθήσει η επίσημη ανακοίνωση λίγα λεπτά αργότερα.

    Το δελτίο τύπου του Α.Ο. Καβάλα

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. σχετικά με την απόκτηση του Μάρκο Παβίσεβιτς , ανα΄φερει τα εξής:

    -«Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μάρκο Παβίσεβιτς.

    Ο Μάρκο Παβίσεβιτς είναι από την Σερβία και είναι 30 ετών, γεννημένος στις 02/09/1986 και αγωνίζεται στην επίθεση. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Τάκοβο (2003-2005) και σε 64 συμμετοχές πέτυχε επτά τέρματα. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνιστεί στην Σεβόνιο όπου θα μείνει μέχρι το 2010 και σε 116 αγώνες θα σκοράρει 36 φορές. Το 2010 θα μεταγραφεί στην Σλόμποντα Ούζιτσε όπου σε 25 αγώνες θα σκοράρει 4 φορές. Ο Εθνικός Άχνας είναι ο επόμενος ποδοσφαιρικός του σταθμός (2011-2012) με 13 συμμετοχές και 2 γκολ, η Μπόρατς Τσάσακ (2012-2013) με 49 συμμετοχές και 8 τέρματα και την περίοδο 2013-2014 η Βάζντοβατς με 15 συμμετοχές και 3 τέρματα. Την περίοδο 2014-15 αγωνίστηκε στην ΑΕ Ερμιονίδας, έχοντας 29 συμμετοχές και 15 τέρματα και τελευταίος σταθμός της καριέρας του, είναι ο Αχαρναϊκός με 31 συμμετοχές και πέντε (5) γκολ». 

    Αναχώρησε για την πατρίδα του

    Λίγο μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με τον Α.Ο.Κ., το νέο μεταγραφικό απόκτημα Μάρκο Παβίσεβιτς, αναχώρησε για την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Σερβία προκειμένου να τακτοποιήσει κάποια προσωπικά του θέματα. Μάλιστα η επιστροφή του στην Καβάλα έχει προσδιοριστεί για την ερχόμενη Τρίτη (16/8) προκειμένου να ενσωματωθεί με τους νέους του συμπαίκτες στις καθημερινές προπονήσεις. Αυτό μάλιστα σημαίνει ότι ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Γιάννης Ταουσιάνης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μάρκο Παβίσεβιτς για το φιλικό παιχνίδι που ακολουθεί με το Νέστο Χρυσούπολης στο γήπεδο του Ερατεινού.

    Comments are closed.