Bookmarks

    Με εντατικές προπονήσεις σε καθημερινή βάση συνεχίζεται η προετοιμασία των “Αργοναυτών” και μέχρι τώρα τα αποτελέσματα είναι ορατά και ταυτόχρονα αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένους όλους όσους βρίσκονται εντός των αποδυτηρίων της ομάδας.

    Αυτό μάλιστα έγινε αντιληπτό και κατά τη διάρκεια του τελευταίου φιλικού που έδωσε η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη με το Νέστο Χρυσούπολης στο γήπεδο του Ερατεινού. Ένα φιλικό, κατά τη διάρκεια του οποίου οι παίκτες του Α.Ο.Κ., έδειξαν τις αρετές τους και με την πολύ καλή τους απόδοση έφτασαν στη νίκη με σκορ (0-2). Γενικότερα πάντως εκείνο το οποίο πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι βασικός στόχος της τεχνικής ηγεσίας είναι η δημιουργία ενός συνόλου που θα διακρίνεται στην μαχητικότητα, στην άριστη φυσική κατάσταση και κυρίως σε εκείνα τα δεδομένα που από την αρχή του νέου πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής θα δημιουργήσουν εκείνες τις προϋποθέσεις ανόδου. Όλα αυτά και γενικότερα την φιλοσοφία του, ο προπονητής Γιάννης Ταουσιάνης κατάφερε να τα περάσει στους παίκτες τους και αυτό φαίνεται τόσο στις καθημερινές προπονήσεις όσο βέβαια και στα φιλικά παιχνίδια που προηγήθηκαν. Σε αγωνιστικό επίπεδο θα πρέπει να σημειώσουμε ότι σε ρυθμούς προπονήσεων έχει μπει το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Μάρκο Παβίσεβιτς ενώ είναι θέμα χρόνου οι επιστροφή στις καθημερινές προπονήσεις για τους Κυριακίδη και Μελισσόπουλο την ώρα που ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Από κει και πέρα ο Γιάννης Ταουσιάνης δεν αντιμετωπίζει επιπρόσθετα προβλήματα υπολογίζοντας σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες στις καθημερινές προπονήσεις.

    Δουλεύουν τα πάντα ρολόι

    Δεν είναι υπερβολή αν αναφέρουμε ότι τα πάντα στο ‘στρατόπεδο” του Α.Ο.Κ. δουλεύουν ρολόι, υπάρχει μεγάλη διάθεση από τους παίκτες στις καθημερινές προπονήσεις, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα προσαρμόστηκαν αμέσως στα δεδομένα της ομάδας και κάτι ακόμη. Το ότι η δουλειά σε βάθος που γίνεται από τον Γιιάννη Ταουσιάνη και τα υπόλοιπα μέλη της τεχνικής ηγεσίας, γίνεται σε ένα κλίμα “οικογενειακό” και πολύ φιλικό.

    Comments are closed.