Bookmarks

    ε σκορ (0-3) νίκησε ο Νέστος Χρυσούπολης τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το το απόγευμα του Σαββάτου (20/8) στο «Φώτης Κοσμάς», στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τα πρωταθλήματα της Γ’ Εθνικής και της Ε.Π.Σ. Έβρου αντίστοιχα.

    Ο Βασίλης Τσιομλεκίδης και οι συνεργάτες του είχαν για πρώτη φορά την φετινή σεζόν να τσεκάρουν τους παίκτες της ομάδας του Έβρου στο πλαίσιο του μονταρίσματος της ομάδας και της τοποθέτησης των βάσεων για μια ομάδα που θα έχει σκοπό να πρωταγωνιστεί στο άμεσο μέλλον και πάλι στα εθνικά πρωταθλήματα, Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του Νέστου Χρυσούπολης Δημήτρης Μαγκαφίνης σίγουρα έμεινε ικανοποιημένος από το καλό πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες του. Το σίγουρο είναι ο Νέστος στο φιλικό που έδειξε στην Αλεξανδρούπολη παρουσιάστηκε πολύ βελτιωμένος σε σύγκριση με εκείνη που έδειξε κόντρα στον Α.Ο.Κ. στο γήπεδο του Ερατεινού, κάτι το οποίο κάνει τους ανθρώπους της Χρυσούπολης να αισιοδοξούν.

    Ενώπιον 100 και πλέον φιλάθλων ο Εθνικός, με μια πλήρως ανανεωμένη ομάδα γνώρισε την ήττα από τον Νέστο, που έδειξε πιο έτοιμος ενόψει και της έναρξης του δικού του πρωταθλήματος. Τα τρία τέρματα της ομάδας του Δημήτρη Μαγαφίνη ο οποίος δοκίμασε κάποια σχήματα, σημείωσαν οι Βαλαβανόπουλος, Αποστολίδης και Λαζαρίδης.

    Comments are closed.