Bookmarks

    Πλούσια μπορεί να χαρακτηριστεί η δραστηριότητα που έχει αναπτύξει το τελευταίο χρονικό διάστημα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ Καβάλας, με ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, μεταγραφές και επιστροφές στελεχών της ομάδας που προσέφεραν και στο παρελθόν.

     

    Πιο συγκεκριμένα η διοίκηση του Σταμάτη Τσάμαρη ανανέωσε την συνεργασία της με τους ποδοσφαιριστές, Αθανάσιος Ίσα, Πάρις Σεμερτζίδης, Κοσμάς Ελευθεριάδης και Παύλος Δεληγιάννης, ενώ ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού και ταλαντούχου ποδοσφαιριστή προερχόμενο από τον Μακεδονικό Αμισιανών, Οδυσσέα Λυμπεράκη. Βέβαια στο δελτίο τύπου που εξέδωσε υπάρχουν δύο ακόμη ειδήσεις. Η πρώτη έχει να κάνει με την επιστροφή του Μανώλη Γερακίνη στο πόστο του Τεχνικού Διευθυντή των τμημάτων υποδομής του συλλόγου και η δεύτερη με το ότι χρέη προπονητή τερματοφυλάκων θα εκτελεί τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ο Πτυχιούχος προπονητής Χρήστος Φραγκάκης.. Όλα αυτά και γενικότερα όλες οι τελευταίες δραστηριότητες της ΑΕΚ Καβάλας αναφέρονται στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το Διοικητικό της Συμβούλιο.

    Το δελτίο τύπου της ΑΕΚ Καβάλας

    Αναλυτικά στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕΚ Καβάλας, αναφέρει τα εξής:

    -“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ Καβάλας, κάνει γνωστά τα εξής:

    1. Ανακοινώνει την επιστροφή του Μανώλη Γερακίνη στο πόστο του Τεχνικού Διευθυντή των τμημάτων υποδομής του συλλόγου. Η εμπειρία του Μανώλη Γερακίνη είναι πολύτιμη και η επιστροφή του στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας θα βάλει ακόμη μεγαλύτερες βάσεις στην άκρως πετυχημένη λειτουργία των τμημάτων υποδομής μας τα οποία ξεχωρίζουν τα τελευταία χρόνια για το ήθος των ποδοσφαιριστών που τα πλαισιώνουν, τις επιτυχίες που έχουν φέρει και τις πολλές υποσχέσεις που αφήνουν για το μέλλον, αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται από τους προπονητές μας.

    2. Ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού και ταλαντούχου ποδοσφαιριστή προερχόμενο από τον Μακεδονικό Αμισιανών, Οδυσσέα Λυμπεράκη. Είναι γεννημένος στις 5-6-1998 και με την απόκτηση του το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ Καβάλας αποδεικνύει έμπρακτα την φιλοσοφία του να συνεχίσει να δίνει ιδιαίτερα μεγάλη βαρύτητα στην αξιοποίηση των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για ένα από τα πολλά υποσχόμενα ταλέντα του νομού Καβάλας και άλλωστε είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια έχουν προωθηθεί και αξιοποιήθηκαν στο ανδρικό τμήμα πολλά από τα ταλέντα που πλαισιώνουν τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και ειδικότερα την ομάδα Κ 16. Η φιλοσοφία αυτή θα συνεχιστεί και την νέα ποδοσφαιρική περίοδο με τη συμμετοχή της ΑΕΚ Καβάλας, στην κατηγορία των “μεγάλων” της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

    3. Κάνει γνωστό ότι χρέη προπονητή τερματοφυλάκων θα εκτελεί τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ο Πτυχιούχος προπονητής Χρήστος Φραγκάκης.

    4.Τέλος ενημερώνει ότι ανανέωσαν την συνεργασία τους με το ανδρικό τμήμα της ΑΕΚ Καβάλας οι ποδοσφαιριστές, Αθανάσιος Ίσα, Πάρις Σεμερτζίδης, Κοσμάς Ελευθεριάδης και Παύλος Δεληγιάννης. Οι ανανεώσεις παικτών από το περυσινό ρόστερ θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες ενώ από την πλευρά του το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ Καβάλας θα κάνει ότι απαιτείται προκειμένου να ενισχυθεί το έμψυχο δυναμικό του ανδρικού τμήματος ώστε η ΑΕΚ Καβάλας να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της League της Ε.Π.Σ. Καβάλας”.

    Comments are closed.