Bookmarks

    Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Δόξας Θεολόγου κινήθηκε ιδιαίτερα αποτελεσματικά μετά την εκλογή του σχετικά με το θέμα του νέου προπονητή και συμφώνησε σε όλα με τον Στέλιο Ιγνατιάδη.

     

    Να σημειώσουμε ότι ο Στέλιος Ιγνατιάδης που πέρυσι ανέδειξε τον Ηρακλή Καβάλας πρωταθλητή στην Ε.Π.Σ. Καβάλας, αντικαθιστά τον Κώστα Τερζανίδη που είχε αναλάβει στα μέσα της ποδοσφαιρικής περιόδου. Μάλιστα από την πλευρά του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Δόξας Θεολόγου ευχαριστεί τον προπονητή Κώστα Τερζανίδη για την άψογη συνεργασία που είχε και του εύχεται καλή συνέχεια.

     

    Το “ευχαριστώ” του Κώστα Τερζανίδη

     

    Την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι στην ιστοσελίδα της Δόξας Θεολόγου στο fb αναρτήθηκε ευχαριστήρια επιστολή του Κώστα Τερζανίδη προς τους συνεργάτες του. Σχετικά αναφέρονται τα εξής:

     

    -«Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον πρόεδρο και την οικογένεια του για την φιλοξενία. Ο άνθρωπος Μαντέχος θα μείνει πολύ ψηλά στον μεγάλο μου κατάλογο! Μεγάλο Ευχαριστώ σε όλη τη διοίκηση και τους φιλάθλους!I Σε όλους τους ποδοσφαιριστές και ειδικά στους δύο συναδέλφους Παναγιώτη Τσίκνα και Γιώργο Ζιούλη. Στον Γιώργο Τσίκνα γιατί ήταν αυτός που με πρότεινε. Σε δυο ανθρώπους οι οποίοι έπαιξαν τεράστιο ρόλο στο προξενιό και δε θέλουν να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα τους. Αφήνω τελευταίο τον τεράστιο άνθρωπο, ποδοσφαιριστή και φίλο Δημήτρη Γελαδάρη τον οποίο είναι περιττό να τον ευχαριστήσω δημοσίως! Σύντομα θα ξανασμίξουμε ποδοσφαιρικά! Εύχομαι του χρόνου τέτοιο καιρό η Δόξα να ετοιμάζεται για την Γ΄ Εθνική».

    Comments are closed.