Bookmarks

    ηγέτης της Δόξας Θεολόγου, Δημήτρης Γελαδάρης συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας και παραμένει στο έμψυχο υλικό του συλλόγου για 2η συνεχόμενη χρονιά. Αναμένεται μάλιστα να βοηθήσει το συγκρότημα του Στέλιου Κατρακυλάκη

    Η διοίκηση της Δόξας Θεολόγου θεωρεί μεγάλη τιμή την συνεργασία με τον Δημήτρη Γελαδάρη και όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση ο φίλαθλος κόσμος της τοπικής κοινότητας πανηγυρίζει για την απόφαση παραμονής.

    Η ανακοίνωση της Δόξας Θεολόγου

    Αναλυτικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Δόξας Θεολόγου αναφέρονται τα εξής:

    -«Η Δόξα Θεολόγου Ποτού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον φυσικό της ηγέτη, Δημήτριο Γελαδάρη. Υψηλή για μας τιμή που μας κάνεις  και να σου πούμε ότι για μας είσαι ο άνθρωπος «σύμβολο». Ο άνθρωπος που ανέβασε την Δόξα πολλά επίπεδα στο ποδόσφαιρο του νομού μας. Όλος ο φίλαθλος κόσμος της τοπικής κοινότητας πανηγυρίζει με την απόφαση σου να παραμείνεις στην ομάδα μας. Σε ευχαριστούμε για την πίστη που δείχνεις και για την προσπάθεια που κατέβαλες ώστε να επιτευχθεί το όνειρο. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας!!!!».

     

    Kοντά στην απόκτηση του Γκέργκι Τσίτση

    Σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι η Δόξα Θεολόγου είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Γκέργκι Τσίτση, που πέρσι αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια με το Νέστο Χρυσούπολης και την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-2015 σε 26 παιχνίδια με τον Ορφέα Ελευθερούπολης. Ο Γκέργκι Τσίτση είναι 27 χρονών και παίζει στη θέση του αμυντικού μέσου. Από εκεί και πέρα και σύμφωνα με δημοσιεύματα υπάρχει ενδιαφέρον για το αριστερό πλάγιο αμυντικό Μιχάλη Γαλακτερό με 27 συμμετοχές πέρσι στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και τον πλάγιο επιθετικό Βλαδίμηρο Σαββελίδη με 14 συμμετοχές από το Γενάρη και μετά τη σεζόν 2014-2015, στον Ορφέα Ελευθερούπολης.

    Comments are closed.